Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timcsi naplója


Tristánia [133144 AL], gazdája Timcsi
2005. szeptember 3.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133144
2005. szeptember 3.

Jó reggelt!

Tegnap reggel azt hittem, hogy felmegy az agyvizem, azaz fel is ment, olyasmi voltam mint Szaffiba a báró, akinek az agyából a gőzt ki kell engedni. :-)

Biztos emlékeztek a nyanyára, aki az életemet keseríti, ha reggel megyek dolgozni. Tegnap egy másik nő, aki a Vágóhídon száll fel a 2 - es villcsire már a hévnél elkezd rohanni, hogy legyen ülőhelye, de az a vicc az egészben, hogy még a villamos sincs bent, na mindegy, ő sem a szívem csücske... De tegnap leül ez a nő, és azt mondja nekem, hogy üljek le, hogy a büdös banyának majd átadjam a helyet a Borároson, hogy le tudjon ülni... Gondolhatjátok, hogy néztem... annak a bunkó nőnek? Még mondtam is neki, hogy az bunkó... és ő visszakérdezett, hogy bunkó? Erre én megerősítettem, hogy igen, jól hallotta: bukó...

Az eszem elmegy.. mi vagyok én? Szeretetszolgálat, vagy valami helyfoglaló a BKV járatain, mert akkor kérném a fizetésemet. Hogy milyen pofátlanok egyesek! Miért nem áll fel ő a nyanyának?... ja értem, mert akkor a picsája nem lehetne a széken... Tuti ennek a nőnek elgurúlt a gyógyszere!!!!!

Na nehogy azt gondoljátok bunkó vagyok, mart aki rászorul annak átadom a helyet de ennek a nyanyának akkor sem adnám át, ha ................

Na most jól felhúztam magam megint :-) De lassan készülődöm, mert a Viki kolléganőmmel moziba megyünk és megnézzük a Sziget című filmet... no meg NŐK lévén vásárolunk is :-) csak nehogy egy táska vagy egy cipő legyen, amit veszek, mert itthonról elzavarnak annyi van már... ez a mániám: cipő, táska :-)


A film (A Sziget) nagyon jóóóóóóóóóóóóóóó! Aki teheti nézze meg, nekem legalábbis nagyon bejött! De azért remélem, hogy x 100 év múlva nem így hozzák majd létre az embereket... azaz nem kapszulákban jönnek a világra... Kár lenne a sex nélkül élniük :-)))) ez a rész talán mátrixos egy kicsit, de ettől függetlenül nekem nagyon bejött ez a film.

Ma nem gyarapodott sem a cipő, sem a táska kollekcióm... majd legközelebb :-))




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat