Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

hanna naplója


hannamanna [46330 AL], gazdája hanna
szeptember 12.hétfő

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/46330
szeptember 12.hétfő

nahát helló...

kissé túldramatizáltam a múltkori dolgot, és megint rá kellett jönnöm, hogy hoppáré, az agyam túlpörgetett minden információt, ahogy szokott.. mért gondolkozom mindig annyit?... nem vágom...szal béjbbel minden rendben, még csütörtökön találkoztunk, meg tegnap, most úgy néz ki visszavettünk a tempóból, ahogy kellett, és ez így jónak bizonyul... és én személyszerint is visszavettem magamból, meg a nagy érzelmi kitöréseimből és ez is eredményesnek tűnik, most egy kicsit ő teper és ez tetszik..:) ennyit erről, minden zajlik a normális kerékvágásban, csak kicsit kisebb sebességgel és ez így pont jó.
amúgy sűrű, bulikkal teli hét volt az előző, kicsit kiadtam magamból azokat a feszültségeket amik a béjbbel való huzavona után felgyülemlettek bennem, és meg is nyugodtam, kiegyensúlyozottabb lettem. szóval most minden stimmel... épp suli-nézegetésben vagyok, végre eldöntöttem hogy sulizni akarok. csak még nem találtam normálisat, de ami késik, nem múlik. keresgélek és egyszer csak rábukkanok:) már van egy két potenciális jelölt, de még utána kell érdeklődnöm jobban.
hát most így zajlik jelentéktelen kis életem:) barátok haverok is úgy ahogy a helyükre kerültek, nincs elhanyagolva senki, nem széledünk szét és ez jó. bár akaratlanul is hullanak ki az emberek, egyetem főiskola miatt, dehát ez normális... akivel akarjuk, úgy is megmarad a barátság.
na most hogy így végigvettem az altuális dolgokat megyek és helyrerakom itthon is a dolgokat:)
na pápás



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat