Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Yeti naplója


Reginald de la Tevecske [4423 AL], gazdája Yeti
2005. október 13.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4423
2005. október 13.

Hali Naplóm!

Már megint vagyok ojjan undok, hogy írok a ide beléd.
Rájöttem, hogy tulajdonképpen én tök kíméletes vagyok veled, mert beleolvastam pár naplóba és ahhoz a sok idétlenséghez képest az én dolgaim hangyafing a tájfun közepén.
de már megbántam, h körbeolvastam, mert amikor azt látni(olvasni) hogy 12-13 éves rinyák vinnyognak, h pasi kell nekik meg ingyombingyom (és persze kisdugasz csávók detó a másik oldalról) na ojankor komolyan belátom, hogy az emberi faj mint ojjan a enyim generácijóval valszeg kihal. Persze ennek részben örülök részben nem, mert így babus (akit febluálla várunk és egyre jobban) nem fog tudni azzal jáccadozni, hogy kis hüjék különféle testrészeit rugdalja szerte.
Mindegy. Nem húzom fel magam mert nem érdemes. (de azért reggelente, mikor megyek meló, meg délután mikor haza, annyira bennem van az inger, hogy kaszára-kapára kapva szép sorban "kigyomláljam" a sok kis "emberkét" aki még borotvát ugyan filmen már látott, de nem tudja hogy kell fogni, de azért vagány és cigizik, meg beszól mindenkinek. Ahhh... hol a régi cép idők mikor az utcán 2 hatalmas pofonnal el lehetett az ijjeneket reptetni az árokig. :( De hát már szervestrágyának se jók mert hót hüjék és még a lótetű is mérgezést kapna a darabjaiktól.

Na télleg abbafejezem már, mert csak én leszek ideges te meg nem!
Az meg nem jó.
De ne féljé naplócska! Jön még beléd a beírás! :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat