Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Timcsi naplója


Tristánia [133144 AL], gazdája Timcsi
2005. október 17.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133144
2005. október 17.

Szombaton az unokabátyámnál voltam ma, amikor csörgött a telefonom. Zsolti volt (Ő egy srác, akivel talán alakul valami), és mondta, hogy ott van nálunk a Hősök terén, és látni szeretne. Persze közöltem vele, hogy sajnos én meg nem vagyok otthon, és sajnálom, hogy potyára jött ki, persze ő ezt nem tudhatta, csak meg szeretett volna lepni. Majd kérdezte, hogy milyen utcában lakik az uncsim, és megbeszéltük, hogy oké, akkor holnap, azaz vasárnap találkozunk. Telt az idő, és újra szólt a telefonom, ismét Zsolti volt, hogy hány számban vagyunk, mire kimondtam, addigra ott is volt, és mondta, hogy akkor szép lassan mehetek ki, mert ott van. Néztem nagyokat és nem akartam elhinni, hogy miattam, csak miattam eljött Újpestről. Kimentem és egy gyönyörű rózsával várt… Meglepődtem. Komolyan, olyan szinten kellemeset csalódtam, hogy el sem tudom mondani…

Tegnap találkoztam Zsoltival, és kimentünk a Velencei tóhoz. Olyan jót sétáltunk és beszélgettünk. Nagyon aranyos és kedves srác. És komolyan gondolja velem a dolgot. Legalábbis remélem! Mikor talizunk kezet csókolt... nagyon udvarias! A tónál a karjaiba vett... majdnem frászt kaptam. Aztán hazafelé egyszer csak megállt egy buszmegállóban, hogy meg tudjon csókolni :-) olyan aranyos... teljesen elbűvölt.

Az éjszakám nagyon rövid volt. Már éjjel 1 óta fenn vagyok. Nem tudtam aludni.

Reggel elég érdekesen nézett rám mindenki, mondjuk nem csoda, mert állandóan mosolyogtam… régen éreztem ilyet! Újra megtaláltam saját magamat, érzem hogy „ragyogok”, újra NŐNEK érzem magam, újra érzem, hogy élek! És ami a legfontosabb lezártam egy fejezetet az életemben… legalábbis egy részét. Hogy mire képes egy pasival töltött kellemes délután… :-)






Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat