Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Yeti naplója


Reginald de la Tevecske [4423 AL], gazdája Yeti
2005. november 5.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4423
2005. november 5.

Taplóság!

szombat van és meló. Úgyhogy te kis napló te is szenveggyél!!!
Írok beléd aszt kész!
De minek.. úgyis csak magam idegesítem megent azzal is, h belenézek pár naplóba és megent tele van sírással meg ijjesmi.
Mindedj. Megyek is és a orijaimmal jól megném kit tudok kellően buzergálni.
Jövő 7en állítólag lesz tali. Még nemtom, hol meg mikor, de asszem Lmenek rája és ha don is oda merné tolni arc (amit nem fog :))))akkó pedig vinnék nekije bort, meg valszeg pálinkát is :))))
Észrevettem, hogy egyre inkább iritál pár dolog. Mint pl az ojjan kis beképzelt tárolóedények és hozzájuk tartozó hímtag tárolók akik nyervognak, hogy mijjen kevés a zsbpénz, meg hogy anya nem veszi meg neki a új rucit pedig csak 15ezer forint. Hogy taposná őket ott ahol a legjobban fáj egy 250 fős Tevezászlóalj!
Képzeljétek kis genyák, van aki úgy nőtt fel, hogy nem is tudta mi az a zsebpénz és ha valamit akartam venni ami nem volt létszükséglet azért meg kellett DOLGOZNI! Nektek most mit kell csinálni azért, hogy telerakják a pofátokat kajával, meg mindenetek meglegyen? Semmit! és mégis egyfojtába ugattok meg visítoztok, hogy mijen szar! Majd, ha nem kaptok senkitől pénzt és dolgozni kellene hogy vegyél magadnak ennivalót és ne fordulj fel akkor mi lesz? Öngyilkosok lesztek az első órában és akkor sajnáljon mindenki, Francokat!

Na tessék, má megint felhúztam magam. Megyek és gyilkolok pár orit mijelőtt fojtatom.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat