Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
szépjónapot:)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
szépjónapot:)

helló:)
Elvileg ma (legkésőbb holnap) át lesz víve a gép a szomámba:)) jah aki nem ismeretes a házunkban, annak elárulom, h a gép most (és eredetileg) a bátyám szobájában van... mielőtt mág vki azt hinné, h kitúrom őt (vagy h ezt hagyná), nem így van, mivel elég ritkán jön haza, ezért gyakorlatilag "egyém" a gép (elméletileg meg nem:D). Szal jó lesz, mondjuk ha anyuék alszanak zenét elég nehézkesen fogok hangosan hallgatni... majd megoldom:)) az izomláz szerencsére elmúlt, és ma már vírítottam az új csukámmal:D
ma jönnek a Gombáék (Nóriék) hozzánk, meg a Bernát(h) Zoli bácsik is:) és nézzük a vidiket. jupiiii:D nah ma nem volt eddig semmi különös.
hm de szép ez a Salvame szám...:)) nah puszy mindenkinek:)
ééééééééééssssss itt van a gép a szobábman, és jó na gép is, meg a net is:)) juhéééj! szal naon örülök:)) meg itt vannak a gombájék is:P (meg a neki :D) épp egy német csajnak írunk németüll levelet, szegény nóri nem vágja ezt a németet, legalább is elég lassan rakja öössze a mpondatát!:) nah de jobb mint a semmi.. ( a németek miért nem tudnak rendesen angolul??? há az világnyelv, tudniuk kéne! nesze nekem, én meg tanulhatok angolul:PP) nah további szép estéztestééét!
jah és fel kell készülnöm az éjjelig tartó videózásba (jah és bocs, ha kikapcsoltam a monitort, h ne olvassák el, és ezért elég sok hiba lehet benne, mert én sem látom h mit írok.. nah mindegy:))
23:21 van, és még mindig nézzük a vidiket.. szerencsére nem soxor tudtak lekapni titokban, hiszen mindig észrevettem..:DDDD max hátulról vettek fel, de hát az nem nagy cucc:DDD nah most 23:57 van és még mindig az uccsó kazi megy... nóri már kinyúlt az ágyan és húzza a lóbőrt..:DDD és még élek és virulok:DD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat