Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

mike naplója


fura teve [63154 AL], gazdája mike
vedlés várható

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/63154
vedlés várható

Na hétvégén megint jól leégtem. A szőlőben voltunk és 5 óra alatt én pecsenyévé tudok égni. Este az ágyamban csak hason tudtam megmaradni, de úgyis hason szoktam aludni. Ha jól saccolom szerda-csütörtök környékén fogok vedleni. Miért kell nekem mindíg azt csinálni, amit mások mondanak. És miért van minden úgy, ahogy mások gondolják. Miért kell nekem ezzel a rohadt szőlővel foglalkoznom (úgysem iszom bort), miközben mások a VOLTon fesztiváloznak. Olyan igazságtalan minden.

Nem indúlt az autóm reggel. Úgy kellett betolnom. Előkerestem az aksi garanciapapírját. 4 hónapos. Majd jól visszaviszem abba a boltba. Ha sikerül munkaidő lejárta előtt ellógnom. De erre csak pénteken van reális esély.
...
A hülyeség fáj, és ordítok. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ! ! !
Ahelyett, hogy megmondanám, hogy ez hülyeség. Mert nem akarok megsérteni senkit avval, hogy azt mondom, hogy ez hülyeség. Nem tudom, mások miért nem tudják, hogy ez hülyeség. Ők nem tudják, és nekik nem fáj. A hülyeség csak nekem fáj, és ordítok. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ! ! !
Vagyis épp az, hogy nem ordítok. Nem mondom azt, hogy ez hülyeség. Csak nonverbálissan. Csak leírok ide néhány "Á"-t. És fáj. És bezárkózom a fájdalmammal. Ez van.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat