Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

hanna naplója


hannamanna [46330 AL], gazdája hanna
november 16. szerda

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/46330
november 16. szerda

na halihó!

hát hát...egy kicsit jobban vagyok érzelmileg, vagyis nem tudom...ezt sosem lehet tudni mikor tör az emberre a nagy kétségbeesés, és hiszti, amiért nem tudja hová vezet az út. no sebaj..mindennek eljön a maga ideje.. az együttélés béjbbel folytatódott, papás-mamás (anyám ezt csak így nevezei, nem tudom miért? :P) szóval... lassan kezdek talpraállni, sőt hogy egy-két elintézni valón túllettem a hét elején, igazán sikeres hét elejém volt:)
most hét közepe, és én meg érzem, hogy lebetegedtem. bújkált már bennem ez a megfázás egy ideje, de csak most kezd kitörni rajtam. mondjuk az éjszakáim mostanában nem túl felemelőek, főleg, hogy béjbbel alszom...horkolás ezerrel, persze amikor kezdenék elaludni..na ezért nem jó férfival együtt aludni..mármint olyannal aki szokott..mármint horkolni...hú de komplikált vagyok:) amúgy meg olyanok vagyunk mitn az öregek..a hét eleji lendület után, most hirtelen mintha nyugdíjba vonultunk volna...csak főzünk, takarítunk, a többi meg a tv-nézés és videózs körül forog...kicsit amúgy kezd béjb az idegeimre menni, bizonyos okokból kifolyólag, kissé ingerült volt ma, amit nehéz tolerálni, de már hozzászoktam ehhez az oldalához is. leszarom..igazából jókedvem van, csak ez az itthonülés lefáraszt. idegileg merít ki igazából. folyton a harc a távirányítóért, meg hogy mit együnk stb..egy jó darabig nem szeretnék férfival együttélni:) vagyis ilyennel, aki ennyire erőszakos..:S
holnap viszont hazahúzok, lassan apám is megérkezik, visszaadom a kecót:) vége a nagy boldogságnak, most újra az jön majd, hogy anyám nekiáll baszogatni a semmiért és én a falat fogom kaparni...nembaj, pénteken bemegyek munkaközvetítőmhöz és nézek valami szar munkát..most megint ott tartok, hogy mindegy, csak ne legyek otthon. ja a pénz sem utolsó. az első fizumat is időszerű lenne megkapnom végre, de lehet hogy csak decemberben veszem ki, még nem tudom. nem nagy összeg, sőt...de azárt számít. ja most ez van, a tüdőbajon, orrduguláson, és torokfájáson kívül, azt hiszem, minden stimmel. stabilnak érzem most magam. és ez tök jó dolog:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat