Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Béci naplója


Z-Demon [226920 AL], gazdája Béci
Az Elátkozott hét:

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/226920
Az Elátkozott hét:

Biztos tinektek is volt már olyan napotok, hetetek, hónapotok, amikor semmi sem jött össze. Bár keveseteknek olyan durva, mint a legjobb barátomnak Daninak...

--DIALOG START--
Hétfő:Szóval kezdődött az egész úgy hogy hétfőn, eljöttem ****hoz, és folytattuk volna a már mindennaposnak számító letöltésünket, amikor is az oldal ftp elérése megszűnt, mivel az eggyik felhasználó az oldalról leszedett cuccokat pénzért árulta, nos hát azon kívül hogy emésztett az ideg, gondoltam felhívom tesómat(Roland) hogy akkor ne jöjjön le. A mobilom sehol, se a táskában, se a kabátban, hát **** volt olyan rendes, és megengedte, hogy felhívjam vezetékesről tesómat, erre hát persze hogy ki volt kapcsolva, no mondom jó, akkor felhívom eggyik osztálytársamat, hogy szóljon tesómnak, hogy mi van, erre ő mondja, hogy tesóm már el indult ide, no mondom, akkor jó, de mivel ezzel a sráccal egy vonaton megyünk haza, megkértem rá hogy hozza már el a mobilomat! Hát persze, hogy elfelejtette...

Kedd: Nos azon kívül, hogy a mobilomat töltőstül eggyütt, minden valószínűség szerint ellopták, lekéstem a vonatot, amit eddig még soha sem késtem le... Bejöttem a következővel, no mondom az első órát(Angol) lekéstem, de a többi 4re még beérek. Csak azt felejtettem el, hogy az angol tanár világosan megmondta, előző héten, hogy:
"Aki nem jön be a dolgozatra, de aztán a következő órára bejön, és én ezt meglátom, annak szónélkül bevágom, az 1est!" Hát azon kívül, hogy beírta a karót, és hogy tényleg ellopták a mobilomat töltőstül 1ütt, közölte az angol tanár, hogy félévkor ez miatt nem leszek 5ös!

Szerda:Anyám elküldött a boltba, és mikor át akartam menni az úton, hirtelen, egy parkoló Citroen (természetesen női sofőrrel) elkezdett tolatni, és majdnem elütött, nagyából 10cmre ált meg tőlem, ha nem ordítok, mint az állat, hogy áljon már meg, biztos el csapott volna!

Csütörtök: Rendeltem egy játékot interneten keresztül, a cdgalaxisból, a telefonos eggyeztetés is megvolt. Úgy volt hogy kihozzák *****hoz, én meg majd itt leszek nála, és átveszem. Ez miatt nem mentem aznap iskolába, már 7:40kor itt voltam ****nál, ő elment a suliba, én meg itt vártam, egészen 2:00ig, amikor is **** hazajött, és kérdezte hogy mi van? Hát a játékot azóta sem hozták ki:)

Péntek: Rájöttem arra, hogy az a küzdősport, amit csináltam, közel 2éve, egy nagy átverés! Azon kívül, hogy már nekem eleve gyanús volt, hogy 1héten csak 1 edzés, az is hogy csak 1óra, mind ez 3000ft/hónap.
Ráadásul edzésen csak 6an voltunk, és edzés után, egy lepukkant kocsmába ültünk be, egy olyan mesterrel, aki sokkal inkább nézett ki foci edzőnek, mint mesternek. De végül, az győzött meg, amikor a nagymesternek, (aki egy fotelsportoló, fradistának nézett ki) a mesterünk edzés után, a kocsmában, odaadta, a befizetett havidíjakat, és az meg legalább a felét el játékgépezte, én is csak véletlenül vettem észre. Ráadásul, mint kiderült később, a nagymesterünk, egy bizonyos K.Tamásnak a tanítványa, aki japánban kint töltött 6évet, és megszerezte, a 9edik, illetve a 10edik dant, aztán írt egy könyvet, amiben részletezte, azt hogy létre akar hozni egy új alstílust, amivel nem is lett volna gond, de sajnos, áthágta a határokat, és ezzel megsértette, a legszentebb szabályokat, ennek ellenére szembefordult a rendel, és hazatért magyarországra, ahol tanítani kezdte, az agyszüleményét, be is perelték, a könyvét be akarták tiltani, bár a pert nem nyerték meg, annyit azért elértek, hogy a könyvet japánban nem lehet kapni, és japánban hivatalosan nem ismerik el ezt az alstílust, és nem is oktatják. Amúgy meg semmi tradíció nem volt az egészben, se fogások, se lépések, se vágások, se védések, csak az amit a filmekből ellestél, meg amit magadtól kitaláltál, ja és az igazi poén hogy 2év alatt semmit sem fejlődtem, és sajnos még az utalsó edzésemen is ugyan azt csináltuk, mint az elsőn. Egyedül azt a 2évet, és azt a rengeteg pénzt sajnálom, amit kiadtam rá..:(

Szombat:Elmentünk Pestre, ahol a minden évben megrendezett, élő szerepjátékon csúfosan lebőgtünk. A tavaji eredményhez képest 2 hellyel jobbat akartunk, ehelyett 4hellyel rosszabb lett, ráadásul egy olyan csapat volt előttünk, akik tavaj utolsó előtti helyezést értek el. Visszafelé a Pesti aluljáróban kirabolt minket egy 8fős cigány társaság, ebből 2lány, ők kutattak át minket, a másik hat fiú körbe vett minket, bár látszólag nem volt náluk semmi, azért nem akartunk hősködni. Olyan 13-14 évesek lehettek, és ami rosszabb, volt nálunk ütőfa is, de sajnos nem volt időnk használni. 60000ftos kárunk lett belőle, de ez csak én, meg tesóm, a másik 2 havernak is közel ekkora kára lett. Aztán pedig ráadásnak megkaptuk, az otthoni lebaszást, és ami még rosszabb, a tudat, hogy nem tudtam magamat megvédeni!

Vasárnap: Éppen egerben voltam, elektronikai cuccokat néztem magamnak, amikor kaptam egy telefont apumtól, hogy betörtek! Usgyi haza vonattal abonyba, otthon senki, megkérdezem apumat, hogy hol is vannak?
Erre ő mondja, hogy nem a házba, hanem az abádszalóki nyaralóba törtek be, no mondom akkor rohanok az állomásra, persze hogy a vonatot alig 10perce késtem le. 30perc a következő vonatig, beér a vonat abádszalókra, onnan még félóra a nyaraló gyalog, közben elkezdett esni az esső, ernyő meg sehol. Odaérek, szétázva, megfázva, náthásan, és akkor még le is basztak!

Nos hát ez volt az én elátkozott hetem, tanuljatok belőle!
--END DIALOG--

Remélem tanulságos volt, és ezek után senki se mondja azt hogy neki semmi sem jön össze, meg hogy ő milyen szerencsétlen, majdha napról-napra ilyenek érik, majd akkor siránkozzon, addig meg örüljön, annak hogy nem volt ilyenben része!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat