Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Béci naplója


Z-Demon [226920 AL], gazdája Béci
2006-01-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/226920
2006-01-29

Múltkor láttam egy műsort, amelyben, egy pap istenről, jézusról, a bibliáról, meg a tanításokról beszélt, és miközben beszélt, egy csomó kérdés fogalmazódott meg bennem...

Egy példa:
A biblia szerint a bálványimádat bűn, de amikor belépek egy templomba, akkor a kereszt, meg rajta a jézus szobor, meg azok az angyal, meg mária freskók, szobrok, azok akkor nem bálványok? Amikor egy ember letérdel egy kereszt elé, és imátkozik, akkor az nem bálvány imádat?

Vagy egy másik pálda:
A kereszténység, a pap szerint a bűnbeesésről, a vezeklésről, a megbocsájtásról, a békéről, a szeretetről, a másik elfogadásáról szól. Akkor kérdezem én, miért van az hogy a biblia szerint, aki nem követi az urat, és az ő tanításait, azt meg kell téríteni, ha pedig nem hajlandó megtérni, akkor pedig pusztulnia kell? Vagy hogy miért számít egy másik vallás elpusztítandónak, vagy az ezt követő emberek ellenségnek? Amikor ez a vallás a másik ember elfogadásáról szól...

Vagy egy harmadik példa:
Ha a biblia szerint a jók elnyerik jutalmukat, a rosszak pedig méltó büntetésüket, akik követik az urat azokon segít az úr, akik pedig nem követik az urat, azokat megbűnteti az úr, a biblia szerint. Akkor miért a normális embereknek halnak meg, vagy lesznek testileg, szellemileg nyomorultak a gyerekei, szülei, barátai balesetekben?
Vagy miért ezeknek az embereknek a szülei, gyerekei, barátai kapnak gyógyíthatatlan betegségeket? Miért ezeknek az embereknek a szülei, gyerekei, barátai kapnak olyan betegségeket, amik 10-20 évig, vagy akár még többig kínozzák őket, folyamatosan egyre jobban el lehetetlenítik, azt hogy normális életet tudjon élni?

Szóval ez a vallás televan ellentmondásokkal, ami pedig televan ellentmondásokkal, az hazugság! Szóval engem senki se akarjon meggyőzni! A félreértések elkerülése végett, nem vagyok sátánista, mert ha az lennék, akkor hinnem kéne abban hogy van isten, meg ördög, de mivel eggyik létezésében sem hiszek, ezért ez eleve kizárt! A másik pedig az, hogy a sátánizmus, egy nagy baromság! Szóval én materialista vagyok, a materializmus a természetet, és a természet tudományokat, helyezi előtérbe, fogadja el! A materialisták, nem fogadnak el semmilyen természetfeletti azaz mentális lény létezését!(ufók, szellemek, szörnyek). Ennek az ellentéte a mentalizmus.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat