Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zsófi naplója


Orwella [120898 AL], gazdája Zsófi
2006-01-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/120898
2006-01-30

A köd:
A hátborzongató történet John Carpenter évekkel ezelőtt készült filmjének modernizált, digitális trükkökkel még rémisztőbbé tett új változata.

Valami mindig biztosan ott bujkál a sötétben: maga a sötét. Egy isten háta mögötti óceánparti kisvárosban, a sűrű ködön túl felismerhetetlen gonosz erő terrorizálja a helybelieket. A környéken még élnek azok, akik segíthetnének kideríteni, ki az és mit akar, hiszen a legöregebbek talán emlékeznek nagyszüleik történetére: pont száz évvel ezelőtt a partiak szándékosan úgy irányítottak egy hajót, hogy az zátonyra fusson. A város lakói meg sem próbáltak segíteni a segítségért könyörgő utasoknak - csupa leprásnak.
A hullámsír azonban megnyílt, a rég halott hajósok visszatérnek, hogy a köd mögül bosszút álljanak a városon. Ha gyilkosaikkal már nem tudnak leszámolni, legalább a dédunokáikat meg akarják kínozni.
A várost körülzárja az áthatolhatatlan köd, és kezdődhet a leszámolás.


A golyó:
Röviddel ezután megtudja, hogy az édesanyját szélütés érte, bármely pillanatban elveszítheti. Alan mindenszentek éjszakáján, autóstoppal igyekszik a száz mérföldnyire lévő kórházba, hogy még egyszer találkozhasson vele. Szerencsére akad egy autós, aki felveszi. Idővel Alannak szörnyű balsejtelme támad, lehet, hogy a sofőr valójában nem is földi lény?

Alvás!zavar:
Az egyetemi tanár egyik reggel arra ébred, hogy felesége faképnél hagyta. A rendőrség nyomozni kezd, Ed (Jeff Daniels) pedig elkezdi lidércnyomásokkal és víziókkal tarkított útját egy olyan világba, ahol az ember már abban sem biztos, mikor van ébren, mikor álmodik, meddig tart a valóság és hol lépjük át a képzelet határát.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat