Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dulci naplója


Dulcinea [101494 AL], gazdája Dulci
2006-08-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101494
2006-08-13

Oroszlán

Általános horoszkóp
- az állatöv ötödik jegye
Eleme: a tűz
Stabilitása: szilárd
Uralkodó bolygója a Nap
Polaritása: pozitív


Legjellemzőbb tulajdonságai: jó szívű, szeretetre méltó, aki mindig ügyel arra, hogy valamiben a többiek fölé kerekedjen. Általában békés és nagylelkű, de hajlamos a dühkitörésekre, amikor nem nézi, hová csap, és azokat is megbántja, akikre nem is haragszik. Királyi megjelenése tekintélyt követel, ugyanis nemcsak a külsőségekben, hanem gesztusaiban, megnyilvánulásaiban is demonstrálni akarja, hogy több, mint a környezete. Lelkesedése magával ragadja a környezetét is, sokan szívesen utánozzák. Szereti a játékot, a szórakozást, szüksége van a társaságra, a "közönségre". (Talán ezért is található oly sok Oroszlán-szülött a színészek között.)

Alattomos, kicsinyes dolgokra képtelen. Ha támad, csak szemtől szemben teszi, és ezt várja el a világtól is. Versengő szelleme nemcsak a sportban nyilvánul meg, hanem az élet minden területén, így persze a szerencsejátékokban is. A legtöbb szenvedélyes kártyás, lóverseny-látogató vagy totózó Oroszlán jegyű. Alapvetően hiú, így nagyon szereti, ha dicsérik és csodálják. Ezt a csodálatot igyekszik nap mint nap kivívni magának. Gyakran fordul meg a szoláriumban, hogy a bőre napbarnított és ragyogóan szép legyen. Edzőterembe jár, hogy tökéletes alakját minél tovább megőrizhesse, és sörényszerű haját a legjobb fodrászok fésülik.

Egészséges exhibicionizmusa az öltözködésében is tetten érhető. Ruhái mindig kiemelik alakját, tükrözik jó ízlését. Egész megjelenése eleganciát sugároz. Szereti az élénk színeket, a látványos kiegészítőket, a hosszú sálat, a széles karimájú kalapot, szívesen visel ékszert, gyűrűt, nyak- és karláncot is.





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat