Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mano naplója


_DUDE_ [120893 AL], gazdája Mano
2006-11-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/120893
2006-11-07

elvesztettem a bizalmamat az unokahúgomban !! Épp feladtam a postán egy levelet, (pontosabban csak egy gyűrűt küldtem el) és amíg én a postán voltam rábíztam a Dórira (unokahúgom), h addig legyen nála a telóm, mert a gatyámon nincs zseb és tele volt a kezem, meg aztán úgy is könyörgött h hadd játszon a telómon ... így történt h baszogatta a Katát a nevemben ami nem jött be me nincs fiús hangja. és most ezért haragszik rám a maszatom...

szeretem szeretem szeretem nagyon nagyon és ma küldtem el neki azt a gagyesz gyűrűt de a szándék a fontos. max a kukában végzi de az nagyon rosszul esne mert szegény megboldogult édesanyámé volt a gyűrű !! szeretlek maszatkám mindennél jobban !!
ezek szerint lesz 5hónapos vasárnapunk? :)
bár lenne...
soha többé nem kísérlem meg azt, h elfelejtsem mert nagyon szeretem és nélküle nem megy semmi és szükségem van rá meg olyan jó vele h miért lenne vége? abbahagytam ... SOHA TÖBBÉ SOHA TÖBBÉ !! tőled már csak a halál választhat el az pedig nem fog me nem vagyunk halálos betegek. a kocsikkal óvatosan !! :D vagy az h mást fogsz szeretni de azt se fogsz me megígérted !! :)

SZERETLEK SZERETLEK SZERETLEK SZERETLEK SZERETLEK



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat