Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Idus naplója


Möcse [87861 AL], gazdája Idus
2006-11-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/87861
2006-11-10

Szia Kedves olvasó!! ( és persze szia én!!!:D )

Már megint nagyon nagyon sok idő telt el az előző beírás óta... Szereztem egy szakmát, és most a másodikat fogom megszerezni, ha minden jól megy!
A sulit és így sajna a barátaim többségét ott kellett hagynom a gyerekkoromban, de nem szomorkodom miatta, mert azok, akik IGAZÁN szeretnek engem, még most is velem vannak, még akkor is, ha csak egy héten egyszer találkozunk... De az az egy találkozás nagyon sokat jelent nekem!!Örülök, hogy annak ellenére, hogy nem járok már suliba nem felejtettek el engem!! Köszi nektek, édesek vagytok!!
Van egy nagyon szép, 2 éves keresztfiam, Balázs...Életem értelme, és szemem fénye ez a kis csöppség, még akkor is, ha néha belebújik a kisördög, és rossz mint a bűn! Akkor is az én keresztfiam marad!! És nagyon szeretem!!
Dolgozom...De fura ezt kimondani...Dolgozó nő vagyok!! Ez asszem lassan a nagy betűs ÉLET...:S Márcsak egy párt kell találnom, aki végigkísér engem ebben a nagy betűsben...A szerelem mostanság sem túl gyakori látogató, de asszem már a közelben jár..Hátha most hozza el nekem a nagy ŐT..:)
Legyünk optimisták, nem??:)

Mindenki élvezze az életét, főleg akkor, ha még diákok vagytok!! Nem tart ám olyan sokáig, mint azt az ember hinné..Nekem is nagyon nagyon hamar elszállt...És néha kicsit hiányzik.. A munka sem rossz, sőt..Vannak határozottan jó oldalai is( pl. az új emberek, vagy az anyagiasabbak kedvéért a fizu), de mégsem az a nyugi, mint amikor még diák az ember...
Szal élvezzétek a gyerekkort, amíg csak lehet, mert ott vár mögötte a nagy betűs, és az már nem gyerekjáték!!

Smaccantás



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat