Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dulci naplója


Dulcinea [101494 AL], gazdája Dulci
Horoszkópom

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101494
Horoszkópom

OROSZLÁN NŐ - Szenvedélyes és követelődző

Középtermetű, arányos és erőteljes, nagy vonzerőt gyakorol a másik nemre, amivel sokszor vált ki női féltékenységet és irigységet. Gőgös, magabiztos, mindig magáénak akarja az utolsó szót, még akkor is, ha nincs igaza. Az oroszlán nőt ezért sokan csodálják, legalább ennyien irigylik, mert valóban királynői a megjelenése és bőven adott neki a természet hozzá olyan jó tulajdonságokat is, mint az ész, erő, méltóság, nagyvonalúság. Nem lehet átlagmércével mérni. Ő is átlagon felüli férfipartner után vágyódik. Elvárásai túlságosan is nagyok, így hamarosan rá kell jönnie, hogy sajnos manapság kevés a királyfi.
Szellemi képességei jók és több szakmában is sikert érhet el.
Könnyen lelkesedik. Nagy hévvel, és idealizmussal veti bele magát egy-egy új kapcsolatba, vagy szerelembe és büszkesége sokáig nem engedi, hogy észre vegye, már megint rangon alul választott. Mély szerelemről álmodozik, de büszkesége visszafogja érzéseit, és - bár gyakran naív - nem tűri sokáig a rabságot, ha egy időre ebbe a helyzetbe került (ami azonban nem túl valószínű). Általában uralkodásra hajlamos, de lehet visszahúzódóbb, kevésbé énközpontú is.
Szenvedélyes szerető, odaadó és hűséges is, mindaddig, amíg úgy érzi, legalább annyit kap, mint amennyit ad. Kedveli az ajándékot, és nem szenvedheti a "színes" beszédet, a közönségességet. A hódítás számára nem probléma.
Ha kell erős és határozott, máskor gyengéd, simulékony, becéző, mindaddig, míg azt nem érzi, megszerezte a zsákmányát. A gondok legtöbbször ezután kezdődnek. Mert az Oroszlán nő is úr akar lenni a saját házában. Csillogni akar, azt szeretné, ha csodálnák és teljesítenék a kívánságait. Ha nem így történik, könnyen válhat belőle házisárkány, aki minduntalan kemény és éles szavakkal adja tudtára környezetének, hogy hol hibázott.
Csalódásából sokszor egy új szerelembe menekül, mert ahhoz túlságosan szenvedélyes, hogy hosszabb ideig egyedül éljen. A valóság mégis azt mutatja, hogy gyakran így történik. Ha nem képes kompromisszumot kötni, nem képes megtanulni elnéző szeretettel elsiklani a másik hibái, gyengeségei felett. A hűtlenséget nehezen bocsájtja meg, elsősorban azért, mert büszkeségében sérti.
Ő az, aki a legszebb vetélytárs láttán is őszinte felháborodással mondja: egy ilyen semmi, szimpla kis nővel hogyan tudtál megcsalni? S ha mégis a vetélytárs győz, kíméletlen bosszút áll. Ott bántja a másikat, ahol az a legsérülékenyebb. Ha kell, a válóper során az anyagiakból forgatja ki, az utolsó fillérig, vagy ha az a célravezetőbb, akkor a munkahelyén járatja le.
Az Oroszlán nő fiatal éveiben lobog, szikrázik, vonzza maga köré az embereket, különösen a férfiakat. Biztos, hogy számosan megkérik a kezét. Mégis akkor dönt helyesen, ha ilyen esetekben nemcsak a szívére, hanem egy kicsit az eszére is hallgat. A törekvő férfi eszményi partnere. A férfiaknál a minél hangsúlyozottabb s erőteljesebb férfiasságot szereti, és nem tűri maga mellett a gyenge embereket. Ha igazi szerelembe esik, rendkívül gyengéddé, melegszívűvé válik, mindenben támogatja partnerét (férjét).
Szereti gyermekeit (bár nem lesz sok gyermeke), akiket elkényeztet, túl sok szabadsággal és fényűzéssel, valamint túláradó szeretetével. Független természetű, ezért a nevelésükre nem sok időt fordít.

Ui:szentetek ez rámillik?:D szentem LOL:D:D:D:D ekkora baromságot még életemben nem olvastam:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat