Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
2007-03-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
2007-03-19

2007-03-19 (A többit gondold hozzá!)

"Na, ez a szar, ami itt volt, nem kell ide. Becsülettel kitörölve. :D Anno éppen prosecturát hallgattam öreg 256-Mb-s MP3-mamon. :D Valószínűleg a zene Falconer, Prosectura, Hammerfall, és Asatrú volt. :))) De fiatal is voltam! ^^ Visszamennék. :))) Akkor még az első szerelmemmel voltam együtt. :))) Létezik olyan, hogy az első szerelmedet mindörökké szereted? Még ha szakítottatok is? Jellemző... :D Ilyesmibe is csak én keveredek bele. :D De hiányoznak azok az idők. :))) Tök jó lenne visszamenni a mai eszemmel, és AZT a lányt soha többé el nem engedni. :))) Sok embert alapból kibasztam volna a baráti körömből. :D

Jellemző. Mint mindig: Ügyesen és okosan belegyaloglok az aknamezőbe. :D"

Tehát, kedves idegen, aki a blogomra vetődtél!

"Előszó helyett" engedd meg, hogy pár szóban bemutassam a blogomat, mint olyat. Egy egészen átlagos srác vagyok egy elképzelt ország fővárosában. Blogom szereplői kitalált személyek, bármilyen hasonlóság élő személyekkel kizárólag a véletlen műve... Vagy mégsem? Csak nem azért hívok mindenkit álnéven, mert annyira nem is kitalált személyek?

A válasz: MAJDNEM minden úgy történt meg ahogy a blogomban le van írva. Vannak benne durva ferdítések, lódítások, fantáziálgatások helyenként. De abszolúte nem ez a jellemző. A blog az életemről szól. Annyit érdemes rólam tudni, hogy benne voltam egy eléggé rossz társaságban, és noha már rég szakítottam velük, a régi ostobaságaim a mai napig kísértenek. A blog 2014-től lényegében arról szól, hogy hogyan kezdtem új életet (pontosabban hogy NEM kezdtem új életet). Amint betöltöttem a második X-et, a fejem lágya nem benőtt, hanem teljesen felpuhult. Elkezdtem dohányozni, piálni, bandázni, miközben szépen lassan eltávolodtam attól, akit szerettem. Addig a pontig, hogy útjaink végleg, helyrehozhatatlanul elváltak. Mert igen: VOLT valamikor egy szerelmem. Nem titok: régen nagyon-nagyon szerettem őt. És ha nem is mindig viselkedtem vele úgy, ahogyan azt megérdemelte volna, az életem része volt csaknem hat éven keresztül. Azt hittem örökké tart. De aztán csak beleköptek a levesünkbe...

De szerintem ne szaladjunk ennyire előre. Elég az hozzá, hogy megteremtettem magamnak a kis poklomat, és amikor egy új munkahely, egy új lehetőség felvillant, én megindultam helyrehozni a régmúlt idők ostobaságait. Volt, amit megmentettem. Volt ami örökre elveszett. Voltam haragos, dühös. Volt, hogy hősnek éreztem magam. Volt, hogy nem éreztem magam többnek annál, ami vagyok: Egy egyszerű, külvárosi fiúnál, akinek nagy tervei/álmai vannak.

De mondom: Ne szaladjunk ennyire előre. Ahhoz, hogy megértsd mit miért tettem, kezdd el olvasni a blogomat. Ha valami nem világos, nyugodtan írj rám! :)))

Ja! Egy kis jelmagyarázat a naplómhoz. Minden bejegyzésnek színe van. Nem véletlenül. Minden egyes színhez tartozik jelentés:
Zöld - Általános dolgok, ami lehet életfiló/vers/történés/stb... Akármi ami történt, ami van, ami MÉG nincs de MAJD lesz, illetve ami MÁR volt.
Piros - Kirívóan felháborító helyzet/durva kibaszás velem/haragszom, de iszonyatosan.
Kék - Vízválasztó. Ergo valami nagy történt, ami - ha minden igaz - kihatással lesz az elkövetkezőkre. Lehet egy korszak lezárása is.
Lila - Mély fájdalom, szomorúság, depresszió, elmúlás.
Narancs - Évforduló napja. :)))
Barna - Verset tartalmazó bejegyzések

Módosítva: 2014-03-14, és 2015-12-24. Bevezető átgondolása, megfogalmazása, és megírása: 2017-07-11

Jó olvasást, és megkockáztatom: Jó tanulást! :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat