Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

BSZ naplója


Púpos kisfiú [116025 AL], gazdája BSZ
2004.04.03.Pletyó

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/116025
2004.04.03.Pletyó

Monica Belucci ódzkodik attól, hogy Hollywoodba költözzön.
Bár a Mátrix filmek sztárjaként, és a Passió egyik főszereplőjeként komoly szakmai tekintélyre, és nem utolsó sorban a közönség egyre nagyobb szeretetére tett szert, továbbra is szeretne Európában élni és dolgozni.
Sőt az elkövetkező időszakban egyetlen szerepre koncentrál csak, hisz szeptember végén születik meg Vincent Cassel-el közös gyermeke, így most csak anya szeretne lenni.
A jövőbeli tervei között pedig elsősorban európai rendezők filmjei szerepelnek, amelynek ékes bizonyítéka, hogy számos hollywoodi szuperprodukciót utasított vissza az utóbbi időben…
***
Tavaly Kylie Minogue-t választották az „Év hátsójának” tulajdonosául, és bár az ausztrál popcsillag popsija legalább oly kerek és szexi, mint volt esztendeje, mégis trónfosztás következik.
Carmen Electra ültetette „seggre” Kylie-t, hisz az egyik férfimagazin által készített felmérésen az ő hátsófertályát jelölték a legtöbben. Igaz, mindössze egyetlen százalékkal előzte meg a Baywatch cica Minogue-t, akit pedig a fekete szépség, Beyonce követ.
***
Augusztus 29-én, azaz vasárnap ünnepelte negyvenhatodik születésnapját Michael Jackson.
Az Access Hollywood nevü amerikai TV műsor szerint Michael a családjával ünnepelte meg a születésnapját. Ott volt 3 gyermeke, a testvérei közül Tito és Janet is.
Az egész család egy fehér limuzinban a Noe Restauranthoz hajtatott, ahol megvacsoráztak. Michaelen fekete nadrág és egy gyémántokkal díszített vörös ing volt. Janet egy krém színü topot és kalapot viselt, az oldalán Jermaine Duprivel.
"Mindenki itt van, Anyu, Apu, bátyók és nővérek. Csak, hogy együtt vacsorázzunk."- mondta Tito.
Egyébként Michael Jackson japán cége, az MJ Japan születésnapi pólókat adott ki a szigetországban.
***
A NOX énekesnôje, Péter Szabó Szilvia elsírta magát örömében a színpadon, amikor felfogta, hogy a szűnni nem akaró tapsvihar neki szól.
Az együttes a Naplegenda nevű néptáncformációval adott közös, teltházas koncertet a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.
- Fantasztikus érzés volt, hogy nekem, a vidéki lánynak tapsolt az a rengeteg ember – lelkendezik Szilvi, aki zenekartársával, Tamással ezzel a nagy koncerttel zárta a nyarat. Tomi különösen örült, hiszen hajdanán néptáncolt, s most ismét átérezhette a tánc örömét, ráadásul az Európa-szerte híres Naplegenda virtuózai között.
A közös fellépés gondolata hónapokkal ezelőtt fogant meg a két produkció menedzserének fejében.
Zentai György, a Naplegenda atyja imádja a NOX zenéjét. Éppen az autójában halgatta az együttest, amikor a homlokára csapott: a Naplegenda és a Nox teljes mértékben összeillik, egy színpadon a helyük. Álmát megvalósította, szerdán teltház elôtt mutatkozott be a két produkció – együtt, hatalmas sikerrel.
***
A nyughatatlan Colin Farrell Oliver Stone idegein táncol. 3 nappal a Nagy Sándor forgatási munkálatainak befejezése előtt ugyanis alaposan felöntött a garatra és hatalmas szaltót produkált, ám akrobatikus képességei nem bizonyultak elégnek és komolyan megsérült.
Miután egy thaiföldi partin Val Kilmerrel jól megnézték maguknak jónéhány pohár alját, Colin Farrell lezuhant egy lépcsőn és eszméletét vesztette. Arra ébredt, hogy minden tagja sajog: a színész bokáját és csuklóját törte. A kommandírozó direktor érthetően alig látott a dühtől, és bevallotta, hogy ez a nem várt attrakció kis híján a film végébe került. Igaz ugyan, hogy Nagy Sándor fiatal dúvad korában, 20 évesen lett uralkodó, és egy hosszúra nyúlt mulatozás után 33 évesen halt meg, de a film atyja nyilván nem kért ilyen szintű azonosulást a szereppel, amely majdnem sikerült is teljes mértékben. Ám Oliver Stone azt is hozzáfűzte, hogy leszámítva ezt az incidenst, örömmel dolgozott együtt az ír fickóval, már csak azért is, mert „Colinban rejtezik valami klasszikus ókori, és elégedett vagyok azzal, amit a vásznon művel”.
Nagy Sándor egyébként ez év végén érkezik a mozikba. Érdekesség, hogy nem csak a mozikba, hanem a számítástechnikai üzletek polcaira is, hiszen a filmen alapuló stratégiai játékkal abszolút egyidőben robban be a piacra. A rendező, aki már a 90-es évektől tervezi egy Nagy Sándor-film színre vitelét, maga is aktívan részt vesz a fejlesztésben, legfőképpen az átvezető videók elkészítésében. A játék zenéjét pedig a méltán világhírű Vangelis művei alkotják, azaz pontosabban: a film zenéi szolgálnak majd alapul a játékhoz is.
***
Olasz származása okán hamarosan Olaszország díszpolgáráv avatják Robert de Niro-t.

Az elismerést pályafutásáért cserébe kapná a szeptember elsején indult Velencei Filmfesztivál keretén belül. Ám pont emiatt tiltakoznak az USA_ban élő olasz emigránsok, szerintük ugyanis de Niro filmjeiben csupa bűnözőt alakított, és így olyan fényben tűnteti fel Olaszországot, mintha ott csak maffiavezérek és azok alattvalói élnének.
***



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat