Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
koncert:)))

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
koncert:)))

vhogy eszembe jutott h beírhatnám a keresőbe h Hillsong united Magyarország... beis írtam... nahés MI SZÚRTA KI A SZEMEM???!!!
2007.SZEPTEMBER 22. BUDAPEST VASAS SPORTCSARNOK 19:30 HILLSONG UNITED KONCERT!!!! else hittem:)))
mostmár csak elkéne intézni h legyen jegyem (remélem nővérem elvisz me ha nem akkor.. fúúú de fogok rá haragudni...).... deh 99,9%h Marty Sampson nem jön:( pedig úgy szeretném élőben is látni:( mer görögbe olyan de olyan hülye voltam:(( mérnem mondtam hangosan h ez a hapsi tök úgy néz ki mint a Hillsong unitedből a Marty Sampson... mer előttem ment egy hapsi egy lánnyal.. és őis nagyon hasonlított rá és a csaj is a M. feleségére... deh neeem én inkább röhögtem magamba h ÁÁáá úgyse őaz.. ésha mégis??? mérnem szóltam. olyan hülye vagyok:(((((( ;((((( ésha nemis ő lett volna legalább most nem rágnám ezen magam.. hameg őlett volna akkor hátuhh de örültem volna.. :((((( szal uccsó esélyem h elmegyek a koncerte (mégha ő vszínű nemis jön.. nah mind1 otttvan még Joel meg JD..).... vagy kimegyek Ausztráliába... pff..xD nemrossz 5let ^^ áááááááááááááááááá elakarooook meeeenniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!
remélem összejön.. mert elég xar lenne azzal a tudattal élni h Ausztráliából eljöttek először (és vszínű utoljára..), ittvannak tőlem 150 (kb) km-re ééés én itthon ülök:( ááá xaaaar:(
Martyyyyyyyyyyy:(( (jaj ma olyan ari videót láttam róla:)))) )....(L)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat