Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tünde naplója


Tündér Lamia [255235 AL], gazdája Tünde
Veled álmodtam...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/255235
Veled álmodtam...


Az „óceán" mélyén sötétségben, rendületlen nyugalomban és csendben néha-néha létezve, érzékelhetetlen időnyi múlt után, valamiféle érzés libbenti meg érzékeidet.
Erőtlen hang, dallam hallatszik, és érezni valami közeledik.
Azt hitted, ide soha senki, és semmilyen érzékelés nem juthat el, de most mégis érzed: valami van.
Félsz, hogy mi lesz, zárkózottságod határán tör át az, hogy melegséget érzel, a sötétség félhomállyá simul. A hihetetlen mélységen áttör az óceán felett tündöklő nap, és tétova sugarai bolondos csillagszóróként cikáznak ide-oda. Sárga virágok bújnak elő a homokból, és egyenként megnyílva barátságot, jóságot mosolyognak feléd. Szemed félve nyitod rá a fényre, ökölbeszorított kezed szorítása is enged, a sok virágnak baráti bólintása, szépsége, és ártatlansága láttán.
Ahogy látom - ezer csalódás, hiába várt ígéret, bizalmatlanság, értetlenség burkában, gyertyalángnyi félénkségében - lelked, az ezer kiszórt virág, neked küldött baráti szó után, óvatosan közeledem, nehogy lángod meglibbenjen. Hogy ne félj, széttárom ezer lakattal mindenki előtt zárt ajtóim, a belém keményedett érzések kérgét lehántom, karom széttárom, s testemből kilépve teljes védtelenségemben megmutatkozva bátorítalak: nézz rám, érezd a jó szándékom, melegségem, szeretetem, megbízhatóságom. Körbefordulok hogy mindent láss, semmi ne maradjon rejtve. Nézd, és érezd, hogy mennyire hasonlóak vagyunk, hogy bántás és ártalom messze elkerüli szándékaim. Nézz és tudd, ha nem nyúlsz értem, örökre visszafordulok magamba, életemben először és utoljára. Visszaveszem páncéljaim, és ha nem engedsz közelebb ott hagyom a jóságot és a virágokat, de tovább megyek.
Érintsen meg azt a végetlen gyengédség amivel közelitek, ne félj: napfénnyel melegítelek, szélfuvallattal simogatlak.
Félénkséged és bizalmatlanságod ellenére lassan oldódik ellenkezésed, és bátortalan engedékenységed határán lassan-lassan közel engedsz.
Érinteni, szólítani sem merlek, csak nézlek, hogy lásd és érezd azt a ami vagyok.
Ahogy reszketve magadhoz ölelsz mint sosem látott testvért, ahogy csalódást és akár életet kockáztatva minden részed nekem engeded, kezded érezni a jóságot, szeretetet, barátságot ami belőlem átjár, ami melegít, bizalommal és boldogsággal tölt el.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat