Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

hanna naplója


hannamanna [46330 AL], gazdája hanna
2007-08-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/46330
2007-08-22

háááát hihetetlen :)

beleolvastam egy-két régi naplózásomba és lesokkolva ülök itt :) mennyi minden történt velem régen :) rám is tört a nagy nosztalgia.. :) most pedig mintha nem történne semmi.
najóó hát azért ez nem teljesen igaz, de valamilyen szinten lényegesen alábbhagyott az az ijesztően nagy elán amivel közlekedtem az élet szinte minden területén :)
most lassabb öregesebb nyugisabb vagyok...végülis érthető. valamikor ki kell pihenni azt a több éves bulizást...meg a nagy szerelmi érzelmi hullámok..a sok agyalás. hát ráment minden energiám az is biztos. most nem agyalok annyit csak néha. nincs is nagyon min, mivel boldog vagyok, stabil kapcsolatom van és ha nem is maximálisan minennel, de a lényeget tekintve totális az elégedettség. mindkettőnk részéről. szóval elég komoly az ügy és én már az összeköltözést tervezgetem, de egyelőre sajnos még nem esedékes. illetve az lenne, csak még különböző tényezők miatt nem lehet még aktuális.
ami újdonság az az, hogy szeptembertől főiskolás leszek, jó lesz, rajta vagyok az ügyek intézésén, de még nem kell sietnem meg nincs is nagyon mit elintézni, mivel az adminisztratív része a főiskola kontójára megy, ma telefonáltam nekik és hát mondták hogy ne törődjek semmivel, mert még káosz van náluk is. hát akkor nem teszem :) de az tény hogy megnyugodtam.
a szigeti örömök kimaradtak idén sajnos, hát nulla ft-tal ezt igen esélytelen volt összehozni, fájt a szívem, de túléltük :) az időjárás sem volt épp az ideális szigetelő idő és hát ez kárpótolt kissé :) mondtam is hogy: whehehehhehh :P de se baj, jövőre már gazdag leszek és minden fesztiválra kimegyek, ha törik ha szakad :)
szóval ez a nagy újdonság. több mint egy éve nem írtam és hát ez furcsa :)
azt figyeltem, hogy legutóbbi bejegyzéseim írásakor még mindig ex-körüli gondolatok és érzések lógtak a levegőben, és most, valóban most is ez van :) csak már más oldalról :D mivel ő már azóta "francia-honban" él, alig látom. egy éve láttam utoljára, viszont annál többet beszélünk telefonon. végülis mindent tudok róla, csak nem látom. és most megint itthon van, de ba**ik velem találkozni, mert sok a dolga és most épp túrázik valahol. szóval pipa vagyok rá. viszont persze az érzéseim vele kapcsolatosan az évek során "szimplán" barátsággá szelídültek. és ez így van rendjén. az én szívem foglalt, de maximálisan :)))
szóval most hogy leadtam a helyzetjelentést, feladatom bevégeztetett :)
távozom :)
viszlát!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat