Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
Villamos napok 2007

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
Villamos napok 2007

noshát sztem ez hosszú lesz...xD
szal busszal mentünk Szentendrére egy elég tragacs busszal..:S... ha jól hallottam összesen 100vmennyi busz szállított embereket a v.napra:O. és nemtomhol egy tesco parkolóba állt be az öszes busz, és onnan motoros rendőrök kíséretében egymás mögött,komvolyban haladtunk tovább xD jóó volt naon xDD Eszterrel a kinőhetetlen integetésbe fogtunk és odafelé 30 embert sikerült visszaintegetésre kényszerítenixDDD visszaafele meg már hullafáradtak voltunk, + éjszaka volt és csak pesten voltak emerek..(sörrelakezükbenésemofiúklányok-.-)...
nah odaértünk.. szereztünk autogrammot a Rékasi Károlytól, láttuk a Détári Enikőt is,Irigy hónalj mirigyet is.. volt crystal is,de vmiért 5 perc múlva olyan rosszul lettem h már az erdőrészleghez is vonultam hátha jön a rókakoma.. és majdnem jött is:O. deh szerencsére mégsem és még élekxD merthát érdekes lett volna ott 11000 ember előtt kidobni a taccsot...:S ezértis megmaradt 2 fagyijegyem hüüüp xDDD jahés Ghymes koncert is volt. hűűűű király volt:)) onnan is van jósokfénykép:D egy srác meg egy csaj ült még a padon ahol én, a srác eléggé beleélte magát és úgy rugózott h az egész pad -_-_-_-_-_-_- szal vhogy így ment fölle, vele együtt énis xDD dehaztán szerencsére elmentek táncolni..xDD fúú a csajra elkellett volna egy öv.. a gatyája eléggé félúton volt már..:S...:S...:S...-.-. szal összességében jóvoltxD láttam csomó ismerőst, olyanokat is akiket nemis ismerek csak füreden nyaraltak őkis,mikor mi ::D:D meg a Baksaiékat is láttam:)) és megis találtak minket jeee :D aztán 10re ottvoltunk a busznál(este), erre kideül h bexart a busz és küldenek másikat... szal majdnem 3/4ed órát vártunk mire jött egy értünk... adigra már kiürült az egész parkoló:S meghát ugyebár negyed 6tól 11ig kicsit elfáradtam úgyh elég nyomasztó volt a várakozás.. és hosszabbnak is tűnt a visszafelé út:S:.. deh itthonvagyok és élek és huuuhh :))
jahés minden tiszteletem a "pincéreknek"? akik egésznap talpon voltak és kiszolgáltak ennyi éhes/szomjaas embert. és nemmellesleg nagyon kedvesek is voltak:))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat