Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
=)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
=)

fuh dejóót dumáltam ma=)

jaj ittvannak az unokatesóómééék. a gyereke olyan arii=) van 2 baba... elkezdi: hol van az apukája ennek a kettőnek? mondom: elment a boltba. ő: miért?? én: mert csokit vesz karácsonyra. ő: miért?
ehh xDD minden 2. mondata úgy kezdődik, h: nem tudom hova ment az apukájuk,de...xD
éés keresnem kellett egy fiú babát mer nem hagyta nyugodni h nincs meg az apjuk (milyeeen kis családcentrikus^^)... odaadtam neki, erre megtapizta a zsebeit és ilyet szól: Deháát nemis hozott csokitO_o xDDDDDDDDDDDDD
elnevezte őket hercegnőknekxD a végén mikor mondták h na gyere Fanni,megyünk haza,mondta h anyaa ne menjüünk haza xD olyan édiii volt=) éés ott szorongatta a babákat:) elakarta vinni^^anyáék mondták neki h ha elkéri tőlem, biztos hazaviheti. (persze mer az én lelki világom nemis számíííít x(( babááááiiiimmm láááv xDDDDD) odaáált elém,nééézett bamba bociszemekkel,de nem szólalt meg xD láttam nem nagyon fog megszólalni,mondtam neki h egy pusziért elviheti;) (egy pusziért mindent ugyebár xDD). adott =) utána ajj láttátok volna hogy csillogott a szeme^^ éniiis ilyen picuur akarok lenniii meg ilyen aranyoooos=))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat