Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

cherry naplója


Halálsajt [26829 AL], gazdája cherry
!!!Tortenet2!!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26829
!!!Tortenet2!!!

Az 1. részben:
Egymásra talál a nagy csapat, részben Minimal segítségével, és elindulnak a Sátán felé.

Folytatás:
Hát végül elindultak kajával-piával teli zsákokkal a Sátán felé. Mennek, mennek.. kezd újra erdősödni az út, több bózót, bogarak, rovarok, sár. Egyszer csak Vivi megbotlik egy fagyökérben, ami kinyúlik az útra, és lássatok csodát! Egy ismeretlen alak kapja el őt. Mindenki csodálkozva mered a "megmentőre", és 4 másodperc múlva kapja a hálás köszöneteket, ugyanis ha Vivi elesett volna a gyökérben, a szakadék alja várta volna őt.
- Ohh annyira köszi hogy megmentettél. - pirul el Vivi.
Közben a többiek hátul nevetgélnek és sugdoloznak. Vivi már a bosszúságtól kezd kivörösödni. Mint akinek totál nincs semmi baja, higgattan elkezd magyarázkodni, de a hangsúján észre lehet venni, hogy nem nagyon vette kedvességnek az "összebeszéléseket".
- Szerintetek nem illik megköszönni, hogy megmentik az életeteket?
- Ööö mindjárt jövök csak elmegyek egy kis vízért. - mondja gyorsan az ismeretlen, és elhúz.
- Na látjátok ez is miattatok volt, hogy elment.
- Na mivan, csak nem belezúgtál?
Erre a kérdésre Vivi nem válaszolt, hanem inkább követte az ismeretlen alakot, akit végül szerencsésen utol is ért. Bocsánatot kért, hogy a barátai ilyenek voltak.
- Ohh.. semmi baj.
- Amúgy hogy hívnak?
- Engem Pistusnak. És téged?
- Vivinek..
Pisti mélyen belenézett a lány szemébe, majd megcsókolta, de Vivi gyengén eltolta magától.
- Ööhh.. ezt nem lehet.. - mondta rekedtes hangon Vivi.
- Miértnem?
- Meg kell értened, de.. - itt megállt a szava egy pillanatra - de nekem más valaki is van..
- Ugyanmár.. ő most nincs itt.. - majd újra megcsókolta.
És hogy ki nem maradjon az izgalmas rész is, pont arra ment Tomi is, aki valójában Viviel jár. Ugyanis ő most éppen a Sátánhoz vitt volna egy fonts értesítő levelet, de mikor meglátja, hogy Vivi mit csinál, azonnal tátva marad a szája. Erőszakosan félrelöki kettőjüket, és jól beolvas Vivinek.
- Azthittem szeretsz engem, de már látom nem, úgyhogy szakítok veled! Élj együtt a te kis barátoddal.
Vivi megpróbálja őt visszatartani, és úgynézki sikerül is. Elkezd magyarázkodni. Tomi felsóhaj egy nagyot, majd vesz egy nagy levegőt, és belekezd a mondanivalójába.
- Lehet, hogy most ezek után hogy úgy leszidtalak téged, hülyének fogsz nézni, de már én szakítani szerettem volna veled eddig is..
Egy kicsit abbahagyta, és lenézett a földre. Arca tiszta sápadt volt, de aztán vett egy pillantást Vivire, és tovább folytatta.
- Szóval.. nekem tetszett már régóta egy lány. És már annyira eltávolodtunk egymástól, hogy..
- De ki tetszik neked?
- Sajnos a nevét nem mondhatom el neked.
Még egy kicsit beszélgetnek, aztán Vivi úgy dönt, hogy odamegy Pistihez. Mint máskor is, ő kér bocsánatot emiatt is.
- Tudod én vagyok ezért a hibás, Vivi.. nem kellett volna ilyen erőszakosnak lennem..
- Mostmár semmi baj. Hallottad, hogy azt mondta már úgyis szakítani akart velem. És én.. én szeretlek.
Pisti úgy csókolta meg ekkor Vivit, mintha csak erre várt volna.
- Én is szeretlek!
Mikor befejezik Pistiék a "dolgukat" XD visszamennek a többiekhez, és már Tomival és Pistivel folytatják hosszú útjukat. Eltelik pár óra, és már kezdenek közeledni a városhoz. Rá is jönnek, hogy ők keresett személyek, úgyhogy a határhoz legközelebbi maszkos és ruhásboltba veszik az irányt, majd álruhát húznak magukra. Mary Juana végre valóra válthatja álmai öltözetét, ugyanis felhúz magára egy kínai teázós göncöt. Yuki egy sötétkék, köntös szerű ruhát vesz fel, amit csillagok mintáznak. Klau egy indián ruhát talál magának, Vivi pedig arab öltözetet húz magára. Pistinek nem kell ruha, de Tominak viszont igen, és egy női ruhaboltban elég nehéz férfinak való álöltözetet keresni.. ígyhát Tomi lánynak öltözik be.
Mituán végeznek a vásárlással, indulnak beljebb a városban. Kezd egyre több ház megjelenni, és több betonút is már. Végre elérnek a kastélyhoz, ahol a Sátán lakik. Már csak azt kell kieszelniük, hogy hogy fognak bejutni, ugyanis Sátán kamerákkal figyelteti az udvart, több ezer védőörje van, és a kastély falain órási géppisztojok rejtőzködnek. Most majd kiderül, hogy mikre képes a csapat, ugyanis a rengeteg akadályon át kell birkózniuk magukat. Elérnek a bejárathoz.
- Ööö.. figy. - szólal meg Klau, majd ránéz a drótkerítéses kapura - szerintem valahol máshol kéne megpróbálkoznunk bejutni.
A többiek gondolkoznak, majd Yukinak felcsillan a szeme.
- Ez nem lesz gond. Én az erőmmel meg tudom puhítani egy pár percre a vasat.
Erre Klaunak támad egy ötlete.
- Oké. Én felmászok a kerítésre, és..
- Az nem fog menni, ugyanis a kerítésbe áram van vezetve - mondja Mary.
- Akkor lássuk mit tudok.
Klau a kezét ráirányítja a kapura, ezzel megszüntetve áramosságát.
- Most Vivi, Mary ugorjatok rá, és Yuki te is segíts nekik!
Ígyhát sikeresen kidöntik a kaput.. mostpedig jönnek a páncélos őrök, akikből legalább ezer van. A csapat kieszel egy órási tervet..
- Na induljatok!
Yuki a hárítógömbjével bekeríti a sok őrt. Klau kinyújtja a kezét, elkezd pörögni, és lángcsóvákat szór az ellenségre. Vivi és Mary ütik, vágják, rúgják őket. A nagy csatában a semmiből előbukkan a csodálatos jósni, Minimal, és a hárítógömb mintha nem is létezik egyszerűen átsétál rajta, majd a maradék őrt a gondolataival szétrobbantja. Tomi és Pisti, a két szerencsétlen meg végignézték az egészet popcornevés közben, mint két idióta. Mostmár csak a fegyverek megszüntetése és a kamerák maradtak hátra. A kamerákat Yuki és Minimal könnyen elintézik.. közben pedig a fiúk karddal verik vissza a golyókat, Mary és Vivi meg ugrándozva a golyók kiekerülése érdekében próbálnak eljutni a kastély belsőbb részéhez. Klau pedig a tükörszemeivel irányítja vissza a lőszert a fegyverekre. Így hát az akadályok kilőve, már csak a Sátánhoz kell eljutni közvetlen. És úgynéz ki sikerül is a szobája ajtajáig eljutni, és ráadásul be is nyitnak. Yuki ráveti a gömbjét.
- Sátán.. én szerintem te belül jó vagy.. és szükségünk van rád.. de.. nem így.
- Igen! Bezony ám te sátánka.. XD - mondja nevetve Mary.
- Igen. Képzeld el.. hogyha jó lennél. Minden megváltozna, mindenki szeretne téged! - szól Vivi.
- Ja éshát.. biztos neked is vannak jó képességeid.. - teszi hozzá Klau.
Vivi folytatja.
- Neked Nincs szükséged hatalomra! Lehetne normális családod, barátaid.. és..
- Ehhez csak annyit kell tenned, hogy szeretned kell! Tanulj meg szeretni!.. én Yuki tudom hogy te benned rengeteg jó is van..
- Jah. Bizony.
Sátánnak elkezd könnyezni a szeme, majd végül erős zokogásba kezd bele. Bocsánatot kért mindentől, de egy valami úgytűnik, még mindig nyomja a szívét.
- De.. de van valami ami még mindig a nem-hez húz vissza..
- És mi lenne az?
- Én.. én.. szerelmes vagyok Tomiba és ha ő belém nem akkor én mindenkit megölök!!!
Tominak felderült az arca, és mosolyogva odament Sátánhoz, közben Yuki pedig elvette a gömböt. Tomi megcsókolta Sátánt.
- De te nem is szeretsz..
- Én nem akartam neked elmondani és senkinek se.. de én is szerelmes vagyok beléd már olyan régóta!! És ez szinte nekem csak álmom volt, hogy te szeress engem.. - és újra megcsókolta.
Azok akik a szobában voltak, minde elkezdtek sírni és megölelték egymást. Végül Pisti is megcsókolta Vivit, és Tomi is Sátánt, a többiek meg sírtak egymás vállán, és azóta is boldogan élnek..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat