Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ben - fecó naplója


Country [57647 AL], gazdája Ben - fecó
durva téli sztori xD

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/57647
durva téli sztori xD

Egy kib'szott hideg téli éjjel volt tavaly, egy kemény próba után Vecsésen, ültünk az állomáson. -12 C körül lehetett, anyám mindig lebasz h mér nem öltözök fel az időjárásnak megfelelően..na ezt deszépen mondtam xD szal mostmár tudom h miért mondta.. szal azon a téli napon sikerült felvennem egy pulcsit meg egy baseball sapkát meg egy rongyos farmert, az akkori grunge-os nirvanás korszakomat éltem.+ a tornacsukámat, ami nem csakhogy pillanatok alatt átázott hanem még a cipő sarka is kezdett leválni.
3an ültünk, várva a vonatra.. Mel, a basszeros csaj meg Romi a dobos srác, mind2en iszonyatnagy haverjaim/barátaim, szóval velük egy bandában játszani mindent felülmúlt. Míg tudtunk beszélni, (amygnem fagyott még össze a szánk, elmondtuk egymásnak h szeretjük egymást meghogy milyen menő h együtt halunk meg.
De nem jött a vonat. Sehol semmi, sehol senki. Nagy hó mindenfelé, havazott is, sötét volt, csak az állomáson lévő lámpaoszlopok világítottak halványan. Mel meg Romi normálisan fel voltak öltözve, de én már úgy éreztem h közel vok ahhoz, h hipotermiát kapjak (teljes kihűlés -> halál). Én már nem igazán voltam magamnál, szal a nagyját melék mesélték nekem.. Melnek eszébe jutott h van egy lerobbant váróterem, ahol van radiátor, kicsi a hely, de van világítás is. Legtöbbször csövesek telenek ott bent. Nekem annyi erőm se volt h tartsam magam szal mikor Mel és Romi elindultak megnézni a várótermet, és leestem a padról pofával a hóba és ott maradtam. Melék észrevették ezt majd Mel sírva fakadt h biztos meghaltam. Aztán Romi kiemelt gyorsan mire én elkezdtem nevetni (persze minden erőmet összeszedve). Mel megkönnyebbült de mérges is lett xD
Szerencsére nyitva volt a váróterem, és nem volt egy csöves sem. Nem voltam eszméletemnél teljesen..leraktak egy padra, és épp mikor jött be egy angol házaspár Romi és Mel vadul rángatták le rólam a vizes cuccokat, a pulcsim a pólóm a zoknim meg a farmerem. Az angol nénike felháborodva le akarta állítani Romiékat mert azt hitte h meg akarnak erőszakolni xD pedig szegény angolok csak útbaigazítást akartak kérni és pont belecsöppentek az action-be. Melék rábaszták a vizes cuccokat a radiátorra h megszáradjanak. a boxeremhez nem nyúltak de akkor ki is nyírtam volna őket már rég.
szal milyen jól nézhettünk ki. Kezdett visszajönni a színem, már nem voltam lila és elkezdtem átmelegedni. Hamarosan észhez tértem.. De Melék mesélték h míg lila voltam addig néma csendben idegesen és aggódva ültek és csak néztek engem és reménykedtek h jobban leszek.. Utána felültem és észrevettem h egyszál alsógatyában vok. Nem volt időm h kérdezősködjek h mér vagyok így ahogy vagyok, mer Mel meg Romi egyből rámugrott és sírt az örömtől.. aztán beszélgettünk, és akár csöpög akár nem de megmondtam nekik h náluk jobb barátok nem is léteznek és h megmentettek. Ez komolyan megerősítette a barátságunkat.
Egész jól megszáradtak a cuccaim, szal nekiálltam felöltözni, mikor láttam az ablakban sok tinicsaj röhög rajtam vagy nemtom.. aztán intettem nekik h tűnjenek el de tovább röhögtek meg összesúgtak és én rohadtul ideges lettem. na mind1 nem értek összesen annyit h felidegesítsem magam miattuk. ha nincs jobb dolguk...
Gyorsan felöltöztem, és eldöntöttük h keresünk vmi kocsmát melegedni, mer azok éjjel is nyitva vannak.. Nekiindultunk egy az állomással párhuzamos úton, és elindultunk lefelé a semmibe, nem tudtuk hol vagyunk. Aludt az egész település.. Szerencsére a havazás elállt, de a csukám már megint kezdett elázni. Találtunk egy kocsmát, és megkönnyebbülve beléptünk. Dőlt ki a tömény cigi és piaszag, féhomályban állt a helyiség, itt-ott egy egy törzsvendég alkoholista ült egymagában, plusz a pultos csaj, a kétajtós szekrény, legalább 160 kilós. Ahogy beléptünk, mindenki egy emberként fordult felénk és méregetően néztek minket. Minden mozdulatunkat nézték, elég barátságtalan volt az egész, de legalább meleg volt. Egy ideig elvoltunk, de aztán mikor nem rendeltünk semmit a csaj levette h csak melegedni jöttünk be és kibaszott minket.
Egymást támogatva idultunk vissza az állomásra, mivel nem volt jobb ötletünk h hova mehetnénk. Erre szembe jött velünk egy kb 16-17 éves csaj, és kérdezte h jól vok e mer durván nézek ki. Elmondtuk neki mi a helyzet, és mondta h nála aludhatunk az istállóban. Ez viccesen hangzott meg hát szivesen is elfogadtuk és rögtön a következő kivilágítatlan utcán befordultunk, és egy pár perc múlva már ott is voltunk. Ránéztem az órára, és még csak hajnali fél 3 volt. Bazzeg, egy örökké valóságnak tűnt. Úgy ahogy mondta a csaj, az istállóban kaptunk helyet. Befeküdtem a szénakazalba, és ekkor jöttem rá h milyen igaza van Tracynek h tök jó puha a szénakazalban aludni. Voltak bocik az istállóban, a helyükön álldogáltak csendben. Mel meg Romi mellém feküdtek a szénába, és elég hamar elaludtak, én meg ott vergődtem és azon gondolkoztam h kizárt h ezek után ne kapjak tüdőgyulladást. Hirtelen vmi nagy szőrös dolog kezdett el mászkálni körülöttem és megsimogattam és rájöttem h egy kutya. Olyan nagyon hideg volt h elkezdtem irigyelni a szőrcsomó kutyót h milyen jó neki.. aztán mikor a kutya mellém feküdt rájöttem h még hasznát is vehetem, szal átkaroltam h egy kicsit melegítsen és úgy aludtunk.
Reggel arra keltem h az a kutty megerőszakolja a lábam xD Hát nekem nem volt vmi vicces h már nem szűz a lábam de legalább a kutyának volt egy jó napja.
Aztán jöttek a hangok h MÚÚÚÚÚ MÚÚÚÚ és Melék is felkeltek.. Becsöngettünk h megköszönjük a szállást és h elköszönjünk, de nem volt otthon senki. Így hát az állomásra mentünk és durva de egyből jött a vonat. még a seggemből is szalmaszál lógott ki, a hajunkból is... sárosak voltunk, istálló szagúak, szal nagyjából kiürült a vagon amire szálltunk. Élvezet volt Bp-n végigmenni, hát nem voltunk egy esztétikai gyönyör de úgy éreztük h újjászülettünk.. Én szó szerint, mivel ha nincs ott Mel és Romi akkor én ott is maradok a hóban és odahalok.
Persze mikor hazakeveredtem elmentünk kórházba h rendben vok e, és hát szerencsére minden rendben volt. De mondták h csoda h nem lett nagyobb bajom..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat