Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ben - fecó naplója


Country [57647 AL], gazdája Ben - fecó
2007-12-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/57647
2007-12-31

ma este mekkora buli lesz. most h kitáncoltuk magunkat tracyvel punnyadunk. qrva jól elszórakoztunk és olyan koreográfiákat lenyomtunk.. rájöttem h tok táncolni. és ez egy új dolog.
most kb mindenki készülődik apám meg zuhanyozik és ezzel együtt üvöltözike nem érdekel mer már nemtok mit készülődni. már kész vok és nem bírja felfogni. felvettem egy feka inget meg egy farmert meg egy újonnan kapott cowboycsizmát ami már van olyan menő mint tracyé. olyan viccesen kopog de nagyon komolyan néz ki!!
tracynek van 1 olyan csizmája amin van sarkantyú és mindig elfelejti h ha az van rajta és mikor ráteszi egyik lábát a másikra akkor mindig véletlen beleáll a sarkantyút a lábába. szal tiszta seb. de aszonta h már észre se veszi mer elhaltak a receptorok a lábában.
kim 3 órája válogatja h mit vegyen fel, ahogy evee is. pedig örültem h legalább evee nem fog egy napot azzal tölteni h kitalálja mit vegyen fel mer ő nem hozott sok cuccot erre a pár napra texasból, de sikeresen megoldották mivel egymás ruháit is fel tudják venni.
tracy már rakott el téliszalámit szal akár már indulhatna is.
ÉS MA tracyvel BEVETJÜK AZ IKERHUGOM ZSUZSI (aki egyben tracy keresztlánya is) 8 pecsétes titkos receptjét ami annyira titkos h még a hozzávalókat sem hozhatom nyilvánosságra.
dejóóó lesz xD
nah mek. búék!!!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat