Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
:)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
:)

ahh a régiii szépidőkxD aikor még egy egész bioszórán képesek voltuunk a vivikéémmel egy tollat tartani h megnézzük h télleg elfárad e az izmunk... és el..xDDDD micsodaa ösztönzéés volt.. rakdmáá le vazz,fáj a kezem! a-a rakd le te,majd utána énis.
lool úgyh kibírtukxDDDD
maaa milyen "zenét" raktak bee a sulirádióbaxDD bexaaarsz nekiixDD egy vmi ovis kiscsaj mesélt a "szerelméről".vmi kékszemű tomirólxD kérdezi a riporter csaj h : és milesz ha látsz egy másik fiút akinek mégszebb kék szeme lesz,és beleszeretsz? kiscsaj: hát nekem mind1,csak a tomi legyen. *.* ajjxDDD megh és milesz ha majd nagyobb lesz és mást fog szeretni? csaj: hát nem fog,mert megesküdött nekem a bokornál. xDDDD loool ez nekem keeelllllxDDDD mamegyeek vidiznii a vivikéhez:)))))

Már csak 14 nap, és meglepheted szerelmedet egy igazi tevés ajándékkal Valentin-napon! Addig is, gyere el hozzánk a TeveClub Márkaboltba, és szerezz be pár menő cuccot!
húúú induloook. -.- uff

a videjjóózás jóvolt:)

viszoont a géppppp egy naaagy ááááá. idegbeteeeeg leszeeeeeek. a képeeeeeim:O rajzokról:Osütikrőől:Obarátokról:O a rólam azmég hagyján mert halálnak se kellxD deh a töbiii:O martyról:O JDről:O basszus hol találom még meg azokat újraaaa? deh az a legkevesebb.. amiket én csináltam aztmár sehol sem fogom újra megtalálnii.:( hátez xar.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat