Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Krizli naplója


Bodomér [59873 AL], gazdája Krizli
2008-02-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/59873
2008-02-11

Utálom a hétfőket.

De szerencsére javuló tendenciát mutatnak, mert a múlt hét hétfő katasztrófa volt, a mostani csupán laza agyrém.

Ez a napom se éppen olyan lett, amilyennek terveztem...

Most kissé fáradt vagyok már leírni mindent, úgyhogy ismét a lényegtelen részekre térek rá. :)

Érdekes volt a bevásárlás anyukámmal. A kocsink már 1000 éve rossz volt (ami egyébként egy igen kicsi szám a korához képest), és most mentem vele elég sok idő után újra. Volt egy másodperc, mielőtt beültem, amikor eltöprengtem, vajon a gázpedál vagy a fék van-e a jobb szélén... Heh... Jól van, aztán persze amikor már ott voltam, magától beugrott a dolog.
Egy Alfa Romeoról van szó, ami ugyan nem a legújabb gyártmány, de azért még megy... Ha megy. Csak éppen van egy kis gond vele, hogy "be kell melegednie". Igen, így, ahogy írom. Főleg hidegben fordul elő vele, hogy ha megállok valahol, akkor magától leáll a motorja is. Na, ez piros lámpánál például nem az igazi, mondhatni kissé idegesítő. Nem, fel se engedem a pedálról a lábam, meg se moccanok, csak úgy szimplán lefullad. De ha eleget ment, akkor ez a "kissé" kellemetlen szokása elmúlik. Csakhát ma például a vasúti kereszteződésnél kétszer is akkor váltott pirosra a lámpa, amikor éppen odaértem. :S
Visszafelé szerencsére már minden oké volt, embert se ütöttem el, mondhatjuk, hogy sikerrel zártam a napot.
Azt mondtam már, hogy a kilométeróra még mindig nem működik??? Úgyhogy aki a környékünkön tompazöld Alfát lát, az jobb, ha félreugrik. :)
Mindezzel csak arra akartam célozni, hogy csöppet ön- és közveszélyes vagyok vezetés közben. Remélhetőleg inkább köz-, mint ön-, mert valamivel szívesebben töltök pár évet börtönben, mint teljes további életemet kómában. Na meg, bűntudattal (hogy elgázoltam valakit) még tovább tudok élni, de 30 méter távolsággal a nyakam és a fejem között már kevésbé.

Tényleg, vajon a légzsák működik??? :S

Van egyáltalán légzsák a kocsiban?????? :S

Az üzletben volt egy furcsa pillanat... Toltam a bevásárlókocsit, mellettem balra egy sor polc, aztán szünet, majd tovább folytatódott a polc. De a kettő között ahogy balra néztem, a túloldalon ugyanakkora sebességgel ment ugyanabba az irányba egy hozzám hasonló barna bőrdzsekit viselő pasas, aki nagyjából ugyanolyan magas volt, mint én, és a haj- meg a szemszínünk is egyezett. Ezen kívül szintén bevásárlókocsit tolt és pontosan akkor tekintett jobbra, amikor én balra.
Mindezek következtében én kb. 2 másodpercig azt hittem, hogy tükör mellett megyek el. Nagyon durva volt, amikor rájöttem, hogy mégsem. :S
Filmekben szokott lenni ilyen véletlen...
Na mindegy, ezt nagyon érdekesnek találtam. :)

*sóhaj*
Holnap suli reggel 8-tól este 6-ig, aztán még haza is kell jutnom... :S



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat