Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ben - fecó naplója


Country [57647 AL], gazdája Ben - fecó
TEXAS-ban vok!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/57647
TEXAS-ban vok!!

na hey most texasbol irok... kapva az alkalman h nem volt suli 1 hetig apa kiengedett minket kimmel tracyekhez Beaumontba. jo lenne meg itt maradni 1 hetet de hat suli meg minden. mind1 ez az 1 het is qrvajo volt.
a tegnap ejszakabol filmet lehetne csinalni. hazaerkeztunk beaumontba dallasbol ugy ejfelkor es mindenki meg volt halva, szal ahogy beleptunk a hazba mindenki dolt be az agyba es alvas. nekem meg kimnek van 1 kulon szobank, es elalvas elott evee mindig atjon es befekszik hozzank dumalni es mikor mar bealmosodnuk atmegy a szobajaba...(vagy bealszik mellettem.) na tegnap este is igy tortent, evee visszament a szobajaba aludni de mongyuk mi meg kimmel dumaltunk ketten egy kicsit.. ekkor mar hajnali fel 3 lehetett, tracyek nagyban aludtak mar mivel tracy mostanaban 2-3 orakat alszik naponta ugyh mar kozelit affele h zombiva valjon. mar felalomban voltam mikor kim elkezdett uvoltozni meg sikitozni mire en felpattantam es kerdeztem h mi a fasz van, erre o sirva fakadt es ramutatott a parnajara amin tortenetesen egy fekete ozvegy volt (legalabbis minden jel arra utalt)!!! bazmeg ez a legnagyobb csapas ami kimmel megtortenhet mivel o retteg a pokoktol, raadasul meg 1 pokmanias se orulne ha 1 halalos mergu pok aludna vele, aminek a merge 11-szer erosebb mint a csorgokigyoe. kerdeztem kimet h megcsipte e a pok es aszonta h szerinte nem. de nem volt vmi meggyozo szal kim rohant at tracyekhez (en meg mogotte rohantam) a haloba es kim majdhogynem rajuk torte az ajtot. ugye tracy meg michelle azonnal felebredtek es kerdeztek h mi a baj, legalabb annyira meg voltak remulve mint kim meg en. es ako kim elmondta a fekete ozvegyet es elegge ledobbentek tracyek mer a szomszedsagban az elmult 20 evben nem is lattak fekete ozvegyet..(megtisztelo h mi torhettuk meg az atkot..pffff) tracy megnezte h az valoban fekete ozvegy e es mondta h ez telleg az. ugyh kibaszta a pokokat (igen mer talatunk meg 1et ugyanott) es ezzel parhuzamosan michelle megvizsgalta kimet h nincs e rajta csipes. de nem volt.
en meg 628szor atkutattam a szobankat es pok sehol, de folyamatosan arra gondoltam h mi van ha a kep mogott rejtozik vagy ott lapul az agymatrac alatt??? kizat volt h el tuggyak aludni de aze lefekudtem mer az almossag erosebb volt mint a felelem (igen, kibaszott almos voltam) .nem tudtam elaludni mer mindenhol pokokat lattam. aztan nem jott vissza kim, en meg felalomban lattam h tracy resnyire nyitott ajtoban all es benez h alszom e.nem volt erom h szoljak h ebren vok, igy mar eppen ment volna el es csukta vissza az ajtot mer aszitte h alszom de kinyogtem neki h ebren vok.
kerdeztem h mi van kimmel es mondta h minden oke es hogy naluk alszik mer nem akar itt aludni. en meg mondtam h en jol vok, miutan kerdezte.. foleg ezek utan qrvara xP nem tudok aludni. mondta h ha gondolom mennyek at, az az agy ugyis olyan rohadt nagy ami ott van a haloban h elferunk rajta siman. mondtam oke es kicsit megkonnyebbultem h otthagytam azt a szobat.. jo taho modon befekudtunk tracy es michelle koze xD aztan eszrevettem h meg rajtunk kivul 2 kutya is van az agyon. de minket nem zavart.. mint 1 szep nagy csalad. tracyeknel az kutyak (4 van beloluk!!) is csaladtagok. tracy meg michelle felajanlottak h atmennek inkabb a mi szobankba h elferjunk kenyelmesen de mi meg nem akartuk.. szal megfuztuk oket h maradjanak velunk. utana atjott evee is mer hallotta h a sotetben 600an pofazunk es fekszunk 1 agyban es aztan ugy dontott h o is odafekszik...xP hat mar nem sok hely volt de vicces volt. a ket kutya meg a labunknal fekudt. dumalgattunk a fekete ozvegyekrol es kerdeztem tracyt h mi van ha megcsip.. mondta h ako tobb mint valoszinu nem ebredsz mar fel reggel. hat mondom az kurvajo es meg 1 tracy byrd koncerten se lehettem.szep befejezes.
tracy meselte h eccer mar megcsipte egy fekete ozvegy mikor fent volt a texasi sivatagban de akkor azonnal orvoshoz mentek es hat nem lett semmi gaz. azer jo nagyon h magyarorszagon 1 halalos mergu allat sincs! ...
tracy mondta h aluggyunk mer hnap be kell menni dallasba a studioba, utana meg houstonba. mikozben ezt elmondta mar aludt is. mindenki szep lassan bealudt csak en nem tudtam. de elfoglaltam magam mer hallgattam tracy-kim tarsalgast, amit almukban nyomtak. kim vmit magyarazott amibol semmit nem lehetett erteni, tracy nyogott ra vmit es igy forditva. ehhhxD szal igy telt el az ejjel, kemeny 2 orat aludtam es kurva almos vok. a tobbiek meg alszanak..kim,michelle,evee meg tracy meg a 2 kutty ugyanugy alszanak ahogy lefekudtunk aludni..mivel ezer h nem tudnek visszaaludni gondoltam feljovok.


amugy tok izgik a napok. nem igazan sut a nap, de mongyuk 21 fok van. egesz heten uton voltunk.. voltunk ugye dallasban sokat (eleg messze van beaumonttol, majdnem 5 orara kocsival!!) akkor egy 3/4 oras utra nyugatra van fort worth, amirol egyebkent tudni kell h BP testvervarosa!!! fort worth a cowboyok varosa.
tracy egy par eve ott nyert egy rodeo-s versenyt xP voltunk amarillo-ban, ami a vadnyugati filmek kozkedvelt szinhelye. hosszu orszagut a sivatagban, motelek
erre- arra.. hangulat az volt ott eszak-texasban. voltunk el paso-ban, es socorro-ban, sierra blanca-n atmentunk ami szinten vadnyugat. semmi extra, de hangulatos.
tokre ra voltam indulva h mennyunk NASHVILLE-be, tennessee-be. nashville hallattan csak a country jon kepbe, mer ez a nagyvaros a country zene kozpontja!!
qrvajo!! mondtam h mennyunk kocsival, de tracy mondta h be is baszna, mer majdnem 12 orara van beaumonttol xD szal tracy mondta h ako mennyunk repulovel. en utalok repulni mer szeretem nezegetni a tajat.. biztos tok izgi tajakon mentunk volna keresztul. na mind1, szal felultunk 1 helyi jaratra houstonban ami tennessee es texas kozott ingazik es irany nashville!! teeeeeeee!!!!!!!! nashville qrvajo varos!!! cowboy es cowgirl mindenhol, country mindenhol, saloon vadnyugati kocsmak, rodeo showk, elo country koncertek mindenfele, nagy bulik, rengeteg ember. ejszaka az elet beindul.. mint 1 las vegas-i ejszaka.
ha mar las vegas, akkor kerdeztem h neki mi a velemenye vegasrol. aszonta 1szer erdemes megnezni. de nap kozben egy igazi semmi, csak ejszaka jo mikor ki van vilagitva az egesz.. viszont qrvajo bulizos helyek vannak a partyarcoknak. csak kicsit messze van beaumonttol.. 23 orara. majdnem 1 nap baszki. majd nyaron megyunk vegasba tracy aszonta.. es ako kocsival h lassam a tajat, orszagutakon at, es megallunk motelekben aludni. mint ahogy a filmekben xD
vegas amugy a sivatagban van, kozel a grand canyonhoz, szal nyaron majd lehet azt is megnezzuk helikopteresen. tok jo lenne.
aztan mikor itthon voltunk tracyeknel beaumontban akkor jottek at tracy haverjai.. tok jofejek. egy csomo joarcot ismertunk meg kimmel.. evee-nek meg logan-nek sincs suli szal elvunk. xD logan jofej.. tracy idiota fia xD meg van Jared aki most lesz 6 eves es rohadtaranyos. jared aszonta h o countryenekes lesz xD jared egyebkent nagy fazon mindig cowboycuccban van.
mikor itthon vunk nem csinalunk semmi extrat. punnyadas van ezerrel. de olyan jo.
tracy mutatta a studiot ahol szoktak felvenni szamokat beaumont belvarosaban. tok izgi volt. mar voltam studioban, de ilyen profi studiot meg soha nem lattam. csak a tv-ben. meg ako tracy magyarazta h mit mikor hogyan de kb semmit nem birtam megjegyezni. de vicces volt, mer tracy bemutatott a haverjainak.. a hangmernoknek meg azoknak akik tracyvel dolgoznak. nagy arcok. van 2 idiota fazon, Harry es Freddy akik azzal unalmas perceikben irnak dalokat ijen kibaszott vicces szoveggel, es van mar vagy 20 szamuk es mindegyikhez ugyanaz a zene. a zenet ugy kepzeld el h 1 gitar van benne osszvissz es ugyanaz a 2 akkord ismetlodik. xP
ja meg voltunk golfozni!!! rendes golf!! nem az a szar minigolf. nem hittem volna h ijen nehez a golf!!!!nagyon durva. tracy profin nyomja. tracy jol tud koncentralni hosszutavon, nekem ez nem igazan megy mer idegbeteg leszek.

a masik meg hogy csutortokon kimentunk horgaszni is. itt beaumontban gyonyoru tavak es folyok vannak. tracy mondta h mikor nyugira vagyik ako kiul a topartra es horgaszik. olyan fura mer en pl ezt se birnam csinalni. en szarra unnam magam egyedul.. de ha haverokkal is akkor se lehet ugye dumalni mer elijeszti a halakat. szal kussba kene ulni orakig.. kint voltunk 3 orat tracyvel, egy ideig ott volt az elejen evee is meg logan is, de aztan leleptek.
na mind1 mi nem ultunk orakig kussban, sot folyamatosan dumaltunk es tracyt folyamatosan lebasztam amiert ossze-vissza hasznalja a nyelvtant. mindent mond bazmeg 'she don't, van mikor 'she doesn't'... that don't... mondtam neki h teljesen el fogja baszni a tudasom. ravilagitottam tracynek h mar legalabb 20szor meghuztak volna ot az angol ALAPfoku nyelvvizsgan.
mikor eppen nem baszogattam le a nyelvtana miatt, akkor
mindenrol dumaltunk.. kerdezte mizu a csajokkal hat mondtam neki h jol vannak, elvok veluk, de nincs semmi.
es ekkor mondta h evee allandoan rolam beszel es kerdezte h most mi van velunk mer h mondtam neki h meg a multkor azaz szilveszterkor voltak dolgok koztem meg evee kozt.. de mondtam neki az igazat h semmi sincs, mer nem is akarok. aztan megint kikotottunk ott h mennyire szar dolog is a tavolsag. evee texasban el, en meg europaban.. aztan tracy meselt sztorikat meg h milyen depresszios lett a tavolsag miatt mert rohadtul szerelmes volt 1 spanyol csajba 20 evesen, es meg utazni sem tudott. kb ket havonta 1szer tudtak 1mashoz utazni (vagy tracy eu-ba vagy a csaj amerikaba)
na hat nekem is ez volt mikor volt az a los angelesi csaj, szal sajnos toom mijen szar. x(
tracy amugy aranyos volt mer mondta h most olyan mintha kapott volna meg egy gyereket.. mintha lenne meg 1 fia, azaz en. xD hat igen jo lett volna ha oroklom tole a zenei teheccseget.na mikor ezt elmondtam neki ez 1 hosszu beszelgetest inditott el. eloszor is azzal kezdte h apam rohadtnagy gitaros, es bar nem a zenei palyat valasztotta, igazi tehetseg. tracy mondta h mennyire el volt keseredve mikor apa megmondta h o nem akar zenesz lenni.. mer tracy vegig ugy tervezte a bandat az egyetemen h apa a szologityos, sot meg azt is akarta h apa legyen a foenekes!!! tracy sajat magat csak hatterenekesnek akarta..ez tok duuuurva... mindig vmi uj dolgot tudok meg..
tracy mondta h jaccak neki vmit a gitaron. (mindig kiviszi a tohoz a gitart, hatha vmi dallam hirtelen megszuletik a fejeben..) szal felvettem a gitart es csak akkor jottem ra h meg meg se mutattam neki az uj szamomat!!!! kicsit izgultam h vajon tecceni fog e neki, aztan vegul is eljaccottam. ugy ereztem h eleg faszan jaccottam el neki.tracy hatradolt elegedetten es kerdezte h meg mindig banom e h matt davidson fia vok?
ez olyan koltoi kerdes volt amire ugye nem kell valaszt adni, mer a valasz benne van.
nem, persze h nem banom.. tracy azon keves ember 1ike akikre fel tok nezni. mondtam is neki, hadd dobjam fel az egojat.
nem is toom mikrol beszelgettunk. szinte nem is volt olyan tema amirol ne beszeltunk volna.
kerdeztem vmit tracytol, amit meg igazabol sose kerdeztem tole: azt h hogy birja mikor letamadjak a rajongok? olyan gaz volt, akarhova mentunk (mittomen vasarolni, benzinkutba, v csak setalni) egybol jott oda a tomeg ..autogram,foto,dumalni tracyvel stb stb. es ott lokdosodott mindenki es borzaszto volt. ez azert volt fura mer ugye mikor itt voltunk Mo-n akko tok nyugiban tudtunk maszkalni mer itt nem sokan ismerik.. sot.
az elejen meg elveztem ezt a nagy felhajtast korulottunk mer tok jo h ijen fasza keresztapam van, de utana mar utaltam az egeszet.
tracy mondta h erre jo a a horgaszas. :P mer h ez lenyugtat meg ilyenek..
meg h amugy is imadja a rajongoit. tracy a zenet adja, ok pedig a rajongast. tracynek a ketto egyutt letezhet csak.
kozben fogtunk egy 60 kilos halat!!!!! (nem ertek hozzajuk szal fogalmam sincs mijen hal volt, pedig tracy mondta de hat ki jegyzi meg..) nagyon durva volt. igazi sulyzo. tracy mondta h finom vacsi lesz belole.
es finom is volt!!!

na ize, most 1 van du.. magyarorszagon most 8 van asszem. most kelt fel kb mindenki az ejszakai pokos action utan.. de csak azer mer vki vadul nyomkodta a kapucsengot.
szal most kezdodott el a nap. ma elvileg motorcsonakozni megyunk az obolbe (mexikoi obol)..
aze irtam mer csak gondoltam ha mar ugyse tok aludni meg mindenki alszik, ako vmivel elutom az idot.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat