Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ben - fecó naplója


Country [57647 AL], gazdája Ben - fecó
újra itthon TEXAS-ból

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/57647
újra itthon TEXAS-ból

eeeeeeeeee kim meg én tegnap éjjel értünk haza olyan fél12felé v nemtom, és persze át voltunk állva a texasi időszámításra szal képtelenek voltunk aludni. de erre számítottunk is...
debrával repültünk 3an ide bp-re, tracy aszonta h ő most nem jön mer h min 3 napig aludni fog folyamatosan mer má ki fog halni ha nemalszik. debra amúgy tracy huga és most találkoztam vele másodszorra de olyan mintha már 1000 éve ismernénk 1mást. a cnn-nél vmi asszisztens meg producer meg mittoménmi.. de nagyon jófej.
pont szerencsésen jött ki mer debra barátja mike egerben van és idejött derba meglátogatni úgyh nem kellett 1edül repülőznünk. tuti vmi tokiói járatra szálltunk volna fel kimmel (még úgy is h budapestre szól a jegyünk) amijen lúzerek vunk.

még nemtom miket hagytam tracyéknél. majd idővel kiderül..

domi csillogó szemekkel számon kérte h találkoztam e szandival a tengerben élő űrhajós cuccos mókussal a spongyabobból, mer h szandi is texasi. nem tudtam neki nemet mondani mer összetörtem volna a lelkivilágát úgyh mondtam neki h persze és blablabla és el kezdtem neki magyarázni h tracyvel mekkora spanok. ja és tracy meg küldött neki 1 qrvanagy plüss Szandit amit nekünk kellett cipelni. de megérte mer domi teljesen odavan érte. mindenhova magával viszi és ha nem lehet ott Szandi akkor addig üvölt míg nem visszük oda neki.

mikor ott voltunk tracyéknél csomót játszottunk a próbateremben.. tök jó van ott minden szar. dob (tama!!!), fender és gibson elektromos gityók, basszusgitárok, martin akusztikus gitárok és spanyol klasszikusgityók, és van 1 dobró (fémgitár) ami a vadnyugati/western zene elengedhetetlen hangszere.. és slide-olsz rajta egy kis slide-dal amit az ujjadra húzol (na nekem ez egyelőre labello kupak) amitől kapja azt a kib~szott western hangulatot!! én teljesen bele vok szerelmesedve a fémgitárba. eccerűen olyan hangja van h kész... tracy profi vadnyugati cuccokat jáccott rajta a kérésemre.. sztem kéne csinálnia 1 olyan témás cd-t.
meg akkor kértem h jáccon el számokat.. saját számokat. és kértem h a watermelon crawlt mer az az örök szerelmem.. olyan durva h szinte 1idős vok azzal a dallal. tracy mondta h ebből szőrnyű látni h mijen gyorsan megy az idő.. mintha csak tegnap írta volna. pedig nem.. több mint 1 évtizede !!
eljáccotta akusztikuson. azon is tök jól szólt. és jáccott közben meg énekelt is és pofázott is hozzám h szálljak be. mondom pffff de azé beszálltam a refrénbe és tök jó volt.. meg beültem a dobok mögé és felvettem a tempót. na a dob még a nagy szerelmem. imádom összerakni a számokhoz a saját ötleteimet. mer ugye nem mindegy h melyik részhez melyik cintányért használod, meg h mikor van beütés, lábdob mikor, stb stb.. azt h mikor mit raksz bele, mi passzol és mi nem arra neked kell ráérezni. imádok mindent a dobolásról..
aztán kértem h énekelje a baby put your clothes on-t meg a lifestyles-t meg a truth about men-t amiket el is énekelt aztán mikor kértem h a different thingset nyomja ako mondta h ahhoz nincs hangulata. mondom bazmeg legyen xD ő vmi pörgősebbet akart, mondtam ako jáccon vmit, és lenyomta a mercury blues-t alan jacksontól... amit én még anno hollywoodban xD tracy azé kicsit jobban nyomta sztem.. hát igen tapasztalt. tracy 1000000000szer jobban nyomta jacksonnál. sztem alannek közel sincs olyan jó hangja mint tracynek.

ok majd folyt köv.. (ide ebbe a bejegyzésbe fogom folytatni! !!)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat