Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tünde naplója


Tündér Lamia [255235 AL], gazdája Tünde
Nem menekülhetsz...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/255235
Nem menekülhetsz...

- Olyan embert ismersz meg a mai napon, akitől többé nem szabadulsz. Tehetsz bármit, az életedet hozzákötötte a sors. Elfogadod vagy nem, gyűlölöd majd vagy imádod, de változtatni nem tudsz rajta, a kötelék eltéphetetlen marad. Az erődet, a lelkedet, a véredet veszi majd, és te örömmel adod neki mindet. Cserébe fájdalmat kapsz és szomorúságot, és… és egy életre szóló emléket. – bólogatott. - Ha ügyes leszel, magadhoz kötöd majd, ha még ügyesebb, akkor elengeded. De soha… soha nem menekülhetsz előle… Sok harcot kell megvívnod majd vele és nélküle, és még több időnek kell eltelnie ahhoz, hogy elmondhasd majd magadról, hogy boldog vagy. A lehetőség a tiéd, de harc nélkül elveszel. Ha feladod a harcot, akkor is elveszel… -
Az öregasszony az utolsó szavait már a lány arcába suttogta. Savószínű szemei mintha csak csodát látnának, úgy fúródtak bele a lány szemébe. Aztán hirtelen tébolyult vigyorra húzódott a szája, görbe ujjai vaskapocsként szorultak a lány csuklójára. (....)
Az hirtelen elengedte a másik kezét, (....) és szaporán szedni kezdte lábait.Biztonságos pár méter után visszafordult. Karvalyszerű, görbe ujjaival a lányra mutatott:
- Nem menekülhetsz! Soha, soha nem fogsz tudni elmenekülni!





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat