Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ben - fecó naplója


Country [57647 AL], gazdája Ben - fecó
próba meg ilyenek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/57647
próba meg ilyenek

harmadszorra baszták ki miattunk a megasztárosokat a próbateremből ma. igen, sikerült összehoznunk a próbát abból az indokból h már olyan kurvarég játszottunk együtt .. lefoglaltunk reggel 9-től 11-ig egy termet az almássy téri szabadidőközpontban (ATSZ). útközben eszünkbe jutott h nincs dobverőnk. hát oké, megálltunk egy körúti hangszerboltban és letámadtuk gyorsan a dobverőket. kiválasztottuk a legolcsóbb 800HUF-osat és már ott álltunk a kasszánál h fizetünk mikor kiderült h nincs nálunk pénz. na itt agyfaszt kaptunk, ráadásul pittet okoltuk h most ő volt a soros neki kellett volna hoznia a pénzt. ráadásul ha még nincs is dobverőnk azt meg lehet oldani vhogy, de bazmeg hogy fogjuk kifizetni a termet?! ezt mind előadtuk a boltosfaszi előtt, látványosan, és sikerült - ha még a csóróságunk és szétszórságunk reklámozásával is - kiküzdenünk azt a dobverőt, szal ingyen odaadta nekünk. kurvajófejvolt. mi meg tomboltunk a boltból kiérve h mekkora mázlista faszok vunk, mondtam hazaugrok pénzért, mert meléket csaknem küldhettem haza vecsére h hozzanak pénzt! aztán kiderült nincs időnk már arra. rominak eszébe jutott h a gitártokjában van 1 ezres, szal már ott tartottunk h ako csak 1 órát maradunk próbálni ami szarra se elég de már tökre be voltunk indulva h jáccunk. ha kicsit jáccunk ako kicsit jáccunk. az is vmi.
szal az ATSZ labirintus szerű belsejében kóvályogtunk, itt lezárva egy ajtó-ott lezárva a másik ajtó is, faszunk kivolt már. jól van mondom nyissuk ki azt az ajtót mer az olyan szimpinek tűnt. benyitottunk a vidámvasárnap családosoknak rendezvényére, családok itt-ott, sokan voltak, meg vmi keresztény zenekar nyomott vmit a színpadon. pit kitalálta h mostmár emlékszik rá h merre van a terem, szal más út nem állt rendelkezésünkre - átcsörtettünk a színpad előtt.
mondtam pitnek ha most nem az lesz a próbaterem amire ő gondolt akkor megbaszom. szerencsére az volt.
több próbaterem volt, és bár az összes terem ajtaja ijen 30 cm vastag páncélból van h ne kattanjunk be a hangzavartól, még ígyis hangzavar volt, plusz még a vidámvasárnapi banda is nyomta a magáét. lementem a termekhez vezető lépcsőn és valaki egy hatalmasat barátságosat köszönt rám, de nem voltam magamnál szal fogalmam se volt ki volt az. mentem tovább. volt két punk gyerek, ők voltak a próbatermesek és leálltam velük dumálni míg a többiek nemtom micsináltak. tök jó fejek voltak, nem azok a tahó pózer ál-punkok, hanem rendesnek tűntek. szal miután jól elbeszélgettünk utána bejelentkeztem náluk h miénk a 9 órás terem csak az a gáz h csak 1 órára van pénz. azt mondta ron (az 1ik punk) h oké, na ako azt csináljuk h más névre foglaljuk le a termet, kamu telszámmal és így olyan mintha az a kamu ember nem fizetett volna... csak mer ronéknak el kell számolni ezzel a tulajnál. tök rendesek voltak, szal kaptunk egy órát a rohadt mázlista fejünkkel, INGYEN. bazmeg olyan ingyenélők vunk. na és ittjött ami teljesen feldobott minket; jöttek tóthgabika és bandája (persze nem foglaltak termet, minek az úgyis olyan kuvanagy világsztárok nekik nem kell foglalni) és a tóthgabika kiverte a balhét h miaz h nincs több próbaterem. olyan vicces volt ron elmagyarázta a tóthnak a "nincs több" jelentését, mi meg félig kikukucskálva a széfajtónk mögül röhögtünk. utána a tóthistenség mondta h dupláját fizeti a teremnek (jaj hát aki megteheti) csak basszon ki valakit ron meg sárkány. pffff elképesztő. szal annyira fel voltunk dobva h a hiper-gigamegasztárosok most mennek tovább és nagyban nekiindulnak a városnak h találjanak olyan színvonalas próbatermet mint az ahonnan ki lettek baszva, mi meg ingyen próbálhatunk. kurvajó volt a próbterem. igazi jó dobunk volt, peavey erősítők, jó kábelek, sőt volt 2 effektpad is. bazmeg ezmár luxus. ugyanabban a teremben voltunk ahova eccer beugrottunk tracyvel mikor dávidék próbáltak!!! az kurvavicces volt tracy nem bírta megcsinálni a mikrofont h szóljon. xD de aztán kiderült h azé nem tuggya megcsinálni a mikrofont h szóljon. xD de aztán kiderült h az ijen pilótavizsgás home-made mikrofon amit csak a készítője tud h h működik.. de külsőre egész mikorfonszerű volt. tracy végül megcsinálta de nagyon bonyolult volt és a próbatemesek is megörültek h sikerült megcsinálni végre mer már 2 éve próbálják de semmi.. !!! már ki akarták baszni de jött tracy a megváltó.
szal azt a mikrofont kaptuk meg.xP tök örültem h újra láttam. elbaszott jó mikrofon... már tom h ezért húzták 2 évig h megszereljék a mikrofont. túl szar lett volna ha kibaszták volna.
ja és volt egy extramenő ventillátor amiről csak sejteni lehetett h az valaha fehér volt. mondtam oké ako nézzük meg h télleg fehér e az alapszíne, szal bekapcsoltuk. na most a 2centis éves por ami kituggya mióta rakódott rá az egész a pofánkba landolt, letüdőztük. de megtudtuk h télleg fehér a ventillátor így nyugodt szívvel próbálhattunk.
pit felsorolta h melyik számokat jáccuk el a régi számaink közül. rájöttünk h egyikünk se emlékszik rájuk. pit megkérdezte h el tudom e még jáccani a motorosat, mondtam neki bazmeg már az e-dúrt se tudom lefogni a gitáron. na mindegy vicces volt a próba. jáccottunk republic számokat. a 67-es utat a szállj el kismadarat meg ilyen alapszámokat. pedig a 67es utat még lehet tracy is el tudta volna énekelni bár fogalma sincs miről szól. meg jáccottunk bonjovit. bryan adamset. meg ijen kultúrált igényes zenéket. countryt is jáccottunk, bár csak ketten romival, gitár-dob. de nagyon hiányzott a basszus. csak mel meg pit nem akart beállni mer elfáradtak szal csak néztek minket ahogy toljuk romival. romi továbbra is a világ legjobb dobosa. imádom az ötleteit.
remek próbánk volt. asszem most használom életemben másodszorra a remek szót. de most erre is csak azt tom mondani h el kellett h jöjjön az ideje.. mint majd mikor látom ikrem vadiúj néger-műlábát amivel még szekszibb lesz, bár istenként nem tudom hova lehet fokozni szeksziségét xP
de a próba még nem volt semmi. BAZMEGBAZMEGBAZMEEEEEG. ezredik traumámat éltem meg mikor megfigyeltem h ki is áll előttünk a sorban a boltban. egyből kivillant az összenőtt szemöldöke, és éreztem ahogy csontig hatolva sugárzik át belénk az értelem, amit legutoljára akkor éreztem mikor megláttam először szalacsi sanyit. előttünk állt a boltban eza csodálatos teremtmény, azaz a mindenkit felülmúló médiasztárok legnagyobbika, kiszeltündike. !!!!! mondom jéééézus, és elkezdtünk szakadni a röhögéstől. mel bazmeg azajó h úgy röhög h 10 km-es körzetben mindenki hallja szal miket nézett az egész bolt. romi meg pit azon kezdett el röhögni h mel hogy röhög én meg elfordultam röhögni h kicsit lenyugtassam magam de mindenhol az összenőtt szemöldököt láttam. mint helga a hé arnoldból bazmeg.
óóó és szekszuál vörös rúzs, ami max tracynek állna jól de tündikének...pfff. szal tündikére került a sor, kipakolta a 600 doboz konzervet, közben tolta az okosságait, amik inkább arra motiváltak h kiugorjak a busz elé minthogy röhögjek rajtuk. szal tündike elfelejtette h csak két keze van (de lehet még nem volt ideje megszokni) úgyh már ránézésre is láttuk h itt vicces lesz, szal szétgurult az összes konzerv a földön. mel ismét megrengette a 10km-es körzetet. én köcsögségemet félretéve segítettem neki, nehogy még megsérüljön a műmelle a hajolgatástól. én annyira rendes gyerek vok.
romi mondta h kérjünk autogramot. meg telefonszámot h tracy majd feltuggya hívni úgyis úgy rá van izgulva a lobogó szemöldökére meg a stílusos sminkjére.
romi kért tőle autogramot, és romihoz méltó színészi teheccségével őszintén elmondta tündikének h mekkora rajongója és h mennyire imádja azt a számot amit kiszeltünde feat. tökömtuggyaki tamás énekel. romi még azt is elmondta, h mennyire sajnálja h nem kaptak engedélyt h megjelentsék a videót, számára ez érthetetlen, felháborító. xD
teljesen belopta magát kiszeltündike szívébe.
én a segítős akciómmal már eleget kaptam tündikétől azzal h rámnézett, rámmosolygott, és segítőkész fiatalembernek hívott.. az már túlzott izgalomba hozott volna autogramot kérjek tőle.. túl sok túl jó dolog..áh. de tudom h tracy teljesen eufórikusan őrjöngött volna ha meglátja álmai nőjét, és teljes izgalomba jött volna h mekkora médiasztárral találkozott. úgyh megbeszéltük h romi autogramját átküldjük tracynek.
du meg elmentünk domival bobozni visegrádra xD kurvajó volt. tök kevesen voltak és egyik kanyarba se fékeztünk domival úgyh majdnem kizúgtunk domi meg sikítozott folyamatosan és tök vicces volt. utána meg felmentünk a mogyoróhegyre ahol azt jáccottuk h lehemperegtünk domiékkal a doboldalról de ijen kurvameredekről és tök elszédültünk.
domi meg lemotorozott szintúgy a domboldalról az ultrafasza piros tesco gazdaságos motorján. aztán meg forró kürtőskalács ezerrel úgyh most jóllakottan, remek próbától és kiszeltündétől kielégülten punnyadok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat