Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ben - fecó naplója


Country [57647 AL], gazdája Ben - fecó
pakolás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/57647
pakolás

ma elvitték a régi szekrényt és már itt is van az új de még össze kell legózni mer darabokban van. tök vicces nemtok bejönni az ágyamhoz mer mindenféle szar le van baszva a földre meg dobozok mindenhol tele a régi szekrényből előhalászott cuccokkal. kimmel olyan vicces cuccokat találtunk. a legjobb eddig a babapiskóta volt amit 1 sízokniban találtunk kimmel. pedig még nem is volt penészes. fájó szívvel megváltam a 3 hónapja őrizgetett light colától. pedig még szívesen érlelgettem volna h megnézzem milyen lesz egy fél év múlva. kim mondta h legközelebb kaukázusi kefirt tesztelünk. sőt találtam valami nagyon izgalmasat. zöld volt. kimmel alaposan megvizsgáltuk és felismertük a tömény penésszel bevont sültkrumplit. nagyon étvágygerjesztő volt. kimet megkérdeztem h kér-e egy harit de mondta h majd inkább a sajtburgerből kér amit mingyá megtalálunk a szekrényben. de csalódásunkra nem találtunk sajtburgert.
apa kérdezte h egeret nem találtunk e. de nem, egér sem volt, így elég unalmas volt kipakolni a cuccokat. ami viszont izgalmésönt hozott az a pont mikor kim megtalálta a 7.es 8.os szerelmesleveleimet amiket még adrinak írtam. a köcsög hugom elolvasta. ezzel ő is elnyerte a 'köcsög' jelzőt... de csak addig míg nem találok rá megfelelőbbet, mer a köcsög jelzőt már én kiérdemeltem ikremtől. kim szart a röhögéstől. mérges voltam rá, de miután elolvastam én is jókat röhögtem. kim mondta h tegyük el emlékbe és majd adjuk el ha befutott sztár leszek.
szal kimmel nyakig ültünk a kipakolt cuccaink között, mikor romi átjött. már csak ő hiányzott. már úgy meg voltunk halva kimmel h kértük romit h ne nyúljon semmihez mer ako semmi jó nem sülhet ki. pedig romi tökre akart segíteni... úgyh megkértük h szórakoztasson minket. romi úgy gondolta h az ír népdalok megteszik szóval neki állt kántálni vmi szart, közben kimmel arra gondoltunk h miért ver minket az isten. olyan vicces h romi egy hangot se talált el de kurvára beleélte magát. de ez még semmi nem volt ahhoz képest miután meg találtuk a régi posztereket. anettka poszter baszod! abban a szado-mazoh feka bőrrucijában pózolt, picsája kint, és próbálta utánozni a playboycicák erotikus szájtartását, ami nemhogy nem lett erotikus, de csakis valami anyagcsere zavaros megkönnyebbült fején tudnám elképzelni akinél a napokig kimaradó szarás végre beindul. romi mondta h azé tegyük el tracynek. a világért se hagynánk ki tracyt az élvezetekből.

átnéztük az összes posztert, de akárhova néztem anettka feje villant be.. az az igazi, elbaszott buta feje. olyan posztereink voltak, h backstreet boys, nsync, shyguys, meg ijenek, és hajszálnyira voltunk attól, h elsírjuk magunkat. ez nagyon fájdalmas volt. úgy gondoltuk ez már rossz vicc lenne tracynek elrakni ezeket. anettkán legalább lehet röhögni.
romival -hamár ilyen világsztároknál tartunk mint anettka - azon tűnődtünk h melyik faszinak ad pluszt az életéhez kiszel tünde fehérneműben pózolós naptára. már ott elvan baszva az éved. nemtom elképzelni ki olyan mazohista h egész évben tündikét nézze. minden hónap, más kép. hogy még véletlenül se unjad meg. romival végül is abban maradtunk h csak impotensek rakják ki a falukra. kizárt h jól működő faszik kockáztassák az egészségüket - kiszeltünde lénye ezer h impotenciát okoz. ezért ne vedd meg!!
kimmel meg romival megbeszéltük h szülinapomon párnacsatázunk. ezek a faszok a hősök terén akarnak csatázni.:P lehet megcsapkodunk pár idegenvezetőt meg orosz turistát.. sőt ott lesz tracy is szarrá verjük. tudommá mit viszek nagyim falusi párnáját amiből dől ki a sok madártoll.
de lehet h pizsipartit csinálunk valakinél. az a jó h nincs pizsim. majd felveszek vmi hamipipőkés pólót meg győzikezebra-mintás szőrme tangát. párna se kell h harcoljak mer a látványommal fogok leverni mindenkit



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat