Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2008-04-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2008-04-22

pajtím. énis arra a töris előadásra akarok menni*.* meg v heppesre v kii a pálinkással:FxD bár gondolom ott csak a fiúk fociznak őkmeg ugyebár mind egoisták úgyh nem hagynának érvényesülniO_o xD.. a filmet megmég mindig nemtom hogylesz.. majd holnap tárgyalok a nemtudomnevét tanárnővel..:)
angoldoga közbe olyat dörgött.. anita kezéből kiesett a tollxD meg tippelgettünk h felrobbant az erőmű pakson stb.. mostis tiszta sötét felhők vannak tolna felett.. hát ez ilyen.. de már ki nem megyek az tuti.. nemhiányzik mégegy olyan mint tegnapxD. n(y)iiiim? xD
nah megint dörög.. iiidegesít.

ehh ugyebár nemvolt az ofőő mert vivikével van versenyen (hajrá:]).. és töri helyett ének voltxD és kimentünk kii kiii a öö.. sporihoz.. énektanár: ezeket a padokat ellehet vinni v levannak szögelve?" brigi:" ha nem lennének már rég elvitték volna őket.." xD igaz.. szóval leültüünk a betonra és.. hallgattuk a tanár vicceit meg énekeltünk is phárat.. az azért vannak a jóbarátok szövegét még tudtam is:G [ na ennek örömére most meghallgatjuuk*.*]... vazz.. drága unokatesóm nemtom mitkeresett ott de nemáám h észrevenne-.-".. na püfff ennyire gáz vagyok?...


nah akkor.. az oldal amit x mondott.. szal onnan vannak Koppintvaaa..:):

talán néhány könnycsepp is van a szemedben... vagy csak homályosan látsz... javaslom takaríts ki a szobádban mert nagy lehet a por ha belement a szemedbe :)

Elmentem egy buliba, Anyu, és emlékszem a szavaidra. Megkértél, hogy ne rúgjak be, így hát nem ittam semmi alkoholt. Büszke voltam, Anyu, ahogyan azt előtte megmondtad. Nem ittam alkoholt vezetés előtt, Anyu, amiért a többiek gúnyolódtak is velem. Tudtam, hogy igazad volt, Anyu, és hogy neked mindig igazad van. A buli lassan véget ért, Anyu, és mindenki haza indult. Ahogy az autóhoz léptem, Anyu, tudtam, hogy épségben haza fogok érni: nevelésed alapján - felelősségteljesen és büszkén! Lassan mentem, Anyu, és bekanyarodtam egy kis utcába. De a másik sofőr nem vett észre, és frontálisan belém hajtott. Ahogy fekszem itt a járdán, Anyu, hallom a rendőröket, amint mondják, hogy a másik sofőr ivott. És most én vagyok az, akinek ezért meg kell fizetnie! Itt fekszem, haldoklom, Anyu, kérlek siess! Hogy történhet ez meg velem? Az életem kipukkan, mint egy lufi! Körülöttem minden tiszta vér, Anyu, és a legtöbb az én saját vérem. Hallom, az orvos azt mondja, Anyu, hogy már nem tud segíteni rajtam. Csak azt akarom mondani, Anyu, esküszöm, tényleg semmit sem ittam. A többiek voltak, Anyu, akik semmivel sem törődtek. Valószínüleg a másik sofőr is egy ilyen buliban volt, mint én, Anyu. Egyetlen különbség van csupán: ő volt az, aki részeg volt, és én vagyok az, aki most meg fog halni! Miért isznak az emberek, Anyu? Ez az egész életüket tönkreteszi! Erős fájdalmaim vannak, mint a késszúrás, olyan erősek! A férfi, aki belém jött, Anyu, körbe-körbe szaladgál, én pedig itt fekszem, és haldoklom. Ő meg csak néz rám hülyén! Mondd meg a bátyámnak, hogy ne sírjon, Anyu. És mondd meg Apunak, hogy legyen most bátor. És ha már a menyországban leszek, Anyu, írasd a sírkövemre: "Apja lánya". Valaki mondhatta volna neki, Anyu, hogy ne igyon, ha vezet. Ha mondta volna neki valaki, Anyu, most nem kellene meghalnom. Már alig kapok levegőt, Anyu, és nagyom félek. Kérlek ne sírj miattam, Anyu. Mindig ott voltál, amikor szükségem volt rád! Mielőtt elmegyek, van egy utolsó kérdésem, Anyu: NEM ÉN VEZETTEM RÉSZEGEN, MIÉRT NEKEM KELL MOST MEGHALNI??? :/// azért jobb ha te halsz meg mintha miattad halna meg vki.. sztem.

fúúú háát nocooooooommmm sok sok idióóóta..-.-" semmi közük nincs sztem ehhez és akkor.. meg úgy tűntetnek fel dolgokat mintha az diirekt úgy lenne közben tökmásért van úgy. páááááffffffffff iQfighterek..

tudom h profi vagyok:G
éééés szíííívem. naggggyon büszke vagyok Rád^^ tudom h nagyon sokat készültél és megis érdemelted h 4. legyél!! persze az elsőt mégjobban megérdemelted volna, de nálam ígyis első vagy^^ graaat:)
de azér llooolxD
anyukája: 4. lettél? és az jó?
apukája: legyél bent az első 5ben
mamája: 4.? nem néztem volna ki
háát..-.-.. xDDDDDD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat