Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2008-05-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2008-05-28

kompetenciateszt.. matek totál gááz,szövegértést legalább be tudtam fejezni..
ma meg holnap és pénteken nem nagyon leszek..talán szombat délután igen
ööö soroljam?
matek egészéves doga,edzés,hangverseny,német felelés,kirándulás,u15 országos,biosz házidoga,földrajz doga (HÁROM DB),matek 130perces doga,fuvola vizsga,biosz doga,irodalom doga.
hirtelen ennyi jutott eszembe:S...

hát mégsem pesten lesz az u15 döntő,hanem székesfehérváron. miiért?O_o pedig nővérem eljött volna.. nahjó annyirasok kedve nem volt hozzá sztem,csak hirtelen felindulás,és a programját sem szívesen hagyta volna ott ezért kérdezte h még meddig játszunk,alias mi a legkésőbbi időpont amikor oda tud jönni megnézni h azért mégse legyek csalódott.. kellett kocsi szóval apa is visz minket (nah megint mp3azás lesz,pedig tanulni akartam:S).. és úgyvolt h akkor visszavisszük pestre bátyámat (jön haza 7végén hurrá..), de így legalább megúsztam a társaságát mert hát sz.fehérvárra minek vigyük?:G


edzés.. nem sokkal többb mint fél órát lehettünk kint a tűző napon,de.. ahj nagyon rosszul lettemO_o már alig bírtam ki a végéig és azthittem h hányni fogok.. ésmár majdnem szóltam h rosszul vagyok amikor szerencsére vége lett.. mondjuk ez mindig ígyvan h addig halasztom ameddig már tényleg nem bírom tovább.. vége lett és bementünk és áá.. el volt zsibbadva a kezem és a lábam.. de nem az a "nem érezk semmit nemis olyan rossz" zsibbadás,hanem amikor erősen szúr.. mértvan ez?O_o meg a fejem is.. hazajöttem és egyből bedőltem az ágyba és fél órát csak feküdtem.. nehéznek és forrónak éreztem a fejem de közben rázott a hideg és.. fú hát nagyon rossz voltO_o demost ettem és már vmivel jobb. úgyh mehetek megint a széép napon temetőbe virágotlocsolni. mert tegnap este hívott fel a mamám és már nagyon nem volt kedvem,meghát megint azlett volna h csak koptatok mindenkit.. szóval ma kell elmennem..

olvastam a naplód pajtí. hát kellemes látványt nyújthattam.. kb mint aki épp haldoklik:S

fáj a torkom is.. de elvileg hidegek kéne innom mert sztem a naptól van ez az egész rosszullét,viszont kiráz a hideg:S nah ezt értse meg vki:/ nah mind1 fél 9van azthiszem elmegyek aludni mert.. mert.. lehet csak egy kis alvásra "van szükségem".. mert áá hát nagyonxar:S holnap hangverseny.. addigra rem. javul.
hát. jóéjt mindenkinek



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat