Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2008-05-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2008-05-29

tegnap.. lefeküdtem fél 9kor.. mikor matekoztam előtte,mondtam anyának h sztem megsütött a nap de hát "senki nem vett komolyan".. aztán apa bejött este.. aztmondta lázam van.. mondtam h nincs de azért megmérte.. 38fokos volt * .. de égett a szám is,amit kifújtam levegőt azis forró volt.. melegem volt de válltól lefelé meg kirázott a hideg.. aztán apa negyedóránként bejött h igyak meg c vitamin stb.. szóval eza hamar elalvás nem jött össze.. még a telefonom is elvette a fejem mellől mert h "nem tesz jót".. mondjuk eztmár hallottam de eszembe sem jutott eddig.. de a "telefontól.." sem lettem sokkal jobban szóval mind1 is volt h hova rakja.. kétóránként felébredtem,ittam.. reggelre már nem voltam olyan "meleg", mondjuk anya mondta h kiír.. dehát nem akartam mert ha holnap meg megyek akkor az lesz h "biztos csak a matekról akart lógni".. szóval elmentem suliba is. hát eléggé kínlódtam,fájtak a lábaim ( a láztól?:S) meg minden bajom volt:D demamég hangverseny.. az utolsó..


*persze ezis biztos csak egy kitalált dolog h ne kelljen feljönnöm. ...


ehh reggel bekapcsoltam a gépet h bátyámnak töltsem azta sok xart,de anya me kikapcsolta-.-" ésma elviszi és szombaton hozza vissza,mert nte-s sportnap lesz (ésén nemleszekott:( ).. szóval tuti h még a felét sem töltötte le,alias kapni fogok..:S denemérdekel:@@@@

hangverseny.. 25. alias utolsóelőtti voltam..xD szóval már rendesen izgultam.. de azért nem volt olyan rossz mint amilyenre számítottam /mint amilyen szerencsétlen vagyok általában..
köszönöm vivikee h eljöttél=)
és ügyeees voltál pajtíím^^ büüszke vagyok rád:)

10nap és 1600 napos lesz ánya. wáá de öreg akisarii=) de tökjó h még mindig uúgy szeretem a nevét és nem akarom megváltoztatnii. mert ánya egy külön "személyiség".. egy külön "élőlény".. egy kis darab belőlem.. szóval nemtudom h ez hogy van de szeretemO_o sohaanemhagylakmeghalniidrágaaányáám*.*

hát vártaam de senki nem jött fel,meg úgyis ég a szemem,fáj a fülem és a torkom úgyh megyek enni vmit-- vagyis attól függ h lesz e hányingerem ha a kajára nézek vagy sem.. ha nem akkor eszek.. ha lesz akkor fürdök..
holnap 3óra gyaloglás a rohadtmelegbe,kullancsok között (habár nekem még nemvolt szóval kül. nemérdekel).. ha megint rossszul leszek akkor gratuláálok annak aki kitalálta ezt a BAROMSÁGOT.
osztkiránduláás...
ofő: azt mondta, hogy 2 pokróc meg egy párna lesz..
évi (nemén-.-"): fejenként?
lool hát ennyire.. hogyismondjam..xD hát neem,ez az egész osztályé lesz és majd elosztuzunk.. nocomm..
megh az ofő ilyet szól h ne aludjon senki,mert aki mégis azt úgy felkelti.. háát nofeneO_o



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat