Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2008-07-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2008-07-03

uhh. persze azis az én hibám h leesik annak a ******* takarónak a sarka a földre.. azért is én vagyok a hibás h anyám arconvág a vizes xarral. bocs h élek. és akk még "mosolyogj már". na hát sok kedvem van tőlük mosolyogni-.-"

fentvannnáálamisafüggöny jee. ésma végre határozott voltam és mondtam h a kísérőt NEM SZEDEM LE. huh:G


"Faking My Own Suicide"

So I've made up my mind
I will pretend
To leave this world behind
And in the end
You'll know I've lied
To get your attention
I'm faking my own suicide

I'm faking my own suicide
Because I know you love me
You just haven't realized
I'm faking my own suicide
They'll hold a double funeral
Because a part of you will die
Along with me

Wish you thought that I was dead
So rather than me
You'd be depressed instead
And before arriving at my grave
You'd come to the conclusion
You've loved me all your days
But it's too late
Too late for you to say

Because I'm faking my own suicide
Because I know you love me
You just haven't realized
I'm faking my own suicide
They'll hold a double funeral

Because a part of you will die
Along with me

I'll write you a letter that
You'll keep
Reminding you your love for me
Is more than six feet deep
You say aloud that you
Would've been my wife
Right about that time
Is when I come back to life
And let you know
I'd let you know (whooaa)

I was faking my own suicide
Because I know you loved me
You just never realized
I was faking my own suicide
I'll walk in that room and
See your eyes open so wide
I've been so lost
Because you know
Because you know
You will never leave my sight (you will never leave my sight)
Until the day that I die for the first time (until I die for the first time)
And we'll laugh, yeah we'll laugh
And we will cry
So overjoyed with the love
That saved my life
Our love is so alive :/
mondjuk fura.. mert sztem mindenkinek eszébe jutott már ez, ami a számban van.. és nemis hülyeség. annyira..

jé jé jééO_o jesszusom-.-" karifórum. a 26éves csaj (ugye nemolvasod. xDDD nembaj akkoris gáz:v), férje van, de azért a tizennemtommenyi éves gyerekkel Virtuálisan pasizna. segítség.


azthiszem jót tett ez a futás:) pajtí és adélka cangával jött, vivike és én pedig futottunk. hát elég hamar elkezdett Istenigazából szúrni az oldalam (:v) úgyh megálltunk:$ ^^ de utána mentünk tovább és jóóvolt:) hátul beszélgetett a két cangás mipedig elől mp3ra khocogtuunk. jaajxD elmentünk mittudoménmi előtt. vmi üzem. és épp kijött egy motoros gyerek, és ilyen magátólcsukódó ajtó voolt.. ottvoltegy drááága kutya. adélka meg ki akarta hívnixD vivike meg mint felelősségteljes nővér elzavarta a kutyát. vagyiiis próbálkozott^^ ari voltál ám=) akk visszaértünk,úgyh végigfutottuk mégegyszer:) jaaaj az elsőnél egy kanyarba szegény pajtí maajdnem esett. ígycsak lecsúszott az útról és izéé. vivike hogy röhögött:v xDD :$ de igen, csak a reflex:P szóval örülünk h megvagy:] másodszorra mikor uott mentünk el, vivike már sorfalat állt,nehogy.. xD meg "ezek lopnak vagy mi?".. xD toltak ki egy üzemből fémcuccokatxD lol de aztán rájöttünk h nem, mert utána bezárták a kaputxD jaajxD első körnél adélka (kis cuki:F) felajánlotta h akkor ő fut én meg h pihenjek,mehetek a cangájával.. ami kb a térdemig ér^^ de jóvoltxDDD a térdem pont nem vertem be a kormányba szóóóóval zsíír:F megazis h nemlátott senkixDDDDDDDDDDDD meg jóótéma voltxDD adélka szerint vivike kiskorába a száraz bubucot szeretteee xDDD de ő meg a folyékonyat:G xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD meg h lepisilte a kezét:v xDD jaaaj miis volt még? hmm xD hasonló értelmes dolgok.. demár fúú xDDD meg olyan édes volt, ahogy kért h ugyee eljössz hozzánk?*.* megállapítottuk h mindenképp, hiszen náluk raktam le a cangámxD dee h "vacsorázunk hármasban. lesz paprikaaaa meg parizer és persze kenyér és sajt is persze ha valaki kér. de sütök neked virslit is ha akarod" ^^ de aztán háromnegyed 9kor értünk vissza,szóval nem maradtam már:) de kösziii h futhattam veletek:)) <3

eza száám. nembírom robbie williamset. (jólírom a nevét?xD).. főleg.. fúj tücsi mutatott róla egy videót. blööööö. felhívott egy csajt a színpadra. ő énekelt aztán ölelték egymást és khm khm meg a csaj még tapizta is. erre az énekes is. fuh öröm volt nézni-.-" ésmég mekkora öröm volt mikor végelett a videóónak. szóval nemszimpi.. számait sem szeretem.. de az angels.. cryyyyyyyyy. angolul nemis szeretem annyira. de *.*Spanyolul*.* ¤.¤ imádom. aki meg röhög meg stb akk nemis kell továbbolvasni,csak olyanoknak írom akik mondjuk úgy szerették a sorit mint én (csakazelsőrészét:E). mint pl vivikém:) megis van beszélve.. öö aazaz a hmm talán 8.os bioszfüzetembe van a szerződés^^ h érettségi után nyáron elmegyünk argentínába juanhooz:D kéne gyűjtenem:v :D de tényleg. régen mennyire szerettem:) még csináltam is Juan Manuel Gil Navarro -t ablakfestékből és ráraktam a paduunkra. hülye jani (utááálllak még mostiiiiiiiiis!! és örökre:G mindenért:@) meg kirakta belőle h g*ci.. fúúúúúúúúúú:@ és mindig elcseszte és úgy kellett állandóan visszacsinálni. cry:( szóval a számnál tartottam:D.. volt egy videóm a régi gépen. ez a szám ment.. a spanyol verzió. és "fedés' volt.. megh meghal.. ahj.. először youtuben láttam a meghalós részt,spanyolul. szóval nemsokat értettem a szövegből, de mégis mindent..:( végigbőgtemO_o ezért nem akarok már több sorozatot szeretni. mert beleélem magam, olyan lesz, mintha a családom lenne, ott szurkolok nekik.. gáz,dehát így volt:) és mindig sprinteltem be a tv elé h nézhessem és ha edzés volt vagy vmi akkor mindig felvetettem, és ha elfelejtették akkor rendes depis lettem. vagy inkább idegbeteg? hú nemtudom de összeomlottam:D komolyan:) meg mikor nyaralni mentünk,azon szurkoltam h odaérjünk időben h megnézhessem, dehát nemjöttösszexD mert megnéztem az előzetesbe h akkor fog éénekelni fede.. azthittem téényleg, dehát csak benyomták a stúdiós y la vida-t aztán ennyi:v szóval eza vidi.. hát.. olyan volt.. mintha én emlékeztem volna egy emberre. mintha flor bnője lettem volna és ismertem volna fedét és most meg fog halni, és nem lehetnek boldogok, pedig végig ezért szurkoltam aaqrvaéletbe. (leírtam:O xD).. xD szóval igen:/ tökrossz volt h csak azért nyírjákki szegényt h az a köcsög maximoval hozzák össze a 2. részben. hogy legyen hülye 2. rész. azt nemis néztem. há milyen hülye duma h maximoban él majd tovább fede .. benne lesz a lelke blabla. hát hülye duma. és haragudtam florra h beleszeret ebbe a köcsögbe, holott azért küzdött h fede szeresse és h végre összejöjjenek. és akk. örökké szereti persze blablabla, első dolga h maximora mosolyog:@ fúúú. szóval igen. ilyen dolgokat hoznak ki belőlem a sorozatokxD sajnos. úgyh jobbis néélkülük azthiszem:D legalább nemvagyok a tv rabja. pedig hát bevallhatom h voltam:S:S:S de kinőttem és tökjó:)
angels:(

ni príncipes ni sueños.. kedvenc rész,legigazabb sor

dalt akarok írni.

gitározni akarok:v vazz legalább a savior kinget tudnám:(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat