Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ben - fecó naplója


Country [57647 AL], gazdája Ben - fecó
Houston, Texas

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/57647
Houston, Texas

osszepakoltunk, elkoszontunk san diegotol es megigertuk neki h meg visszajovunk, majd felszalltunk a gepre ahol fajdalmas orakat toltottunk romi perverz sztorijait hallgatva, jollakottan, kiestunk a jo hideg repulobol a 35fokba a texasi houstoni repteren, felkaptuk a csomagokat es taxiba ultunk.
apa egesz uton beszelgetett a taxisoforrel, mi meg hatul nezelodtunk kifele. azon gondolkoztam h ez a del-kelet texas mennyire mas mint a nyugati resz; delen-keleten minden zold, mig nyugaton sivatagos, kaktuszos. mondjuk most eleg szaraz idoszaknak van kiteve a del-keleti resz, szal lassan felzarkozik a nyugathoz.

kivettunk egy apartmanhazat houston kertvarosaban, ami kurvaszep hely. romi felfigyelt ra h a szembeszomszed huszoneves csaj mindig az ablakban oltozik fel es vetkozik is le, ugyh rominak mar volt egy napi programja... pillanatok alatt belaktuk az apartmant, legalabb ugy mintha ott eldegelnenk mar evek ota.

tracyeknek nem szoltunk h texasban vunk, de tervben volt h szolunk. semmi kulonleges dolgot nem csinaltunk, a szomszed csaj 2 levetkozese kozott berohantunk a varosba majd vissza, es punnyadas. apa szokasahoz hiven megint kulon utakat jar, mer texasban is rengeteg ismerost akart meglatogatni, es bar egesz nap jott-ment, a feluket se tudta.

mikor kint ultunk a kerites nelkuli elokertben, megdobbenesunkre, odajott a vetkozos csaj.
-hello, en kylie vagyok, ti vagytok az uj lakok? - a csaj kerdezi baratsagosan.
-errrr nem mi csak nyaralunk itt - valaszoltam tomoren es zavartan, mert kozben rohogtem romin aki a szemeivel vetkoztette le eppen a csajt xP
kylie kicsit csalodott volt, mert mondta h mar tokre megorult h idekoltozik valaki. nem tudtunk valaszolni neki arra a kerdesere, h meddig maradunk mer nem tudtuk h most atmegyunk-e beaumontba tracyekhez vagy sem, de mondta h lesz naluk ma ejjel egy medencebuli es tok sokan lesznek es orulne ha minket is ott latna. sokatmondo pillantasokkal bucsuzott el kylie, latszolag kimondottan elvezte h romi mar valoszinuleg fehernemuben latja, igy a fasz legjobb baratom el is felejtett elkoszonni.
delutan, miutan a szomszed csaj mar kifogyott a felveheto-leveheto ruhakbol, es mar mi is elfaradtunk a figyeleseben, bementunk egy western boltba, ahol romi vett maganak egy arkansasi cowboy kalapot, amit nem ertunk miert hiszen texasban vunk bazmeg itt texasi kalapot kell venni!
aztan leultunk a memorial parkban, a river oaks country club bejaratahoz, ahol harley-davidson motorokon 60 eves nagymamak motoroscuccban megbeszeltek a szekszualis eletuket, es h ki hany faszival kavar eppen. na mondom, romit ott kene hagyni az oregasszonyoknak, ha mar ilyen egy hullamhosszon vannak.
aztan a mamak erdekfeszito tarsalgasat az torte meg, h rank szakadt az eg, szarra azva berohantunk egy luxus hotel eloterebe, ahonnan oltonyos faszik kidobtak minket. nem is volt baj az eso a 35 fokban, kicsit felfrissitette a texasi fojtogato meleget. aztan megalltunk egy plakat alatt, amirol tracy mosolygott le rank (vmi country music hall of fame-es uj buli reklamja, amit tracyek szerveznek). ekkor eszunkbe jutott h nahat tracy is letezik, ami idaig azert nem tudatosulhatott bennunk mert tulsagosan is lesokkolt minket az a nehany nagyi beszelgetese. es -akar akartuk akar nem-, mindenhol ven trotty 60eves motoros nagymamakat lattunk szekszelni.
viv azert megjegyzete h kar h tracy nincs velunk, jo lenne ha nem csak arrol a plakatrol mosolyogna le rank. hat ja... de majd ugyis talizunk.

hazamentunk az apartmanba, ahol apaek zeneltek. apa gitarozott, a masik ket csavo is; az egyik klasszikus gitaron a masik pedig dobron jatszott. eleg jo hangulat volt. nem is zavartuk oket tovabb, bar eric a dobro gitaros mondta h o mar elfaradt es h nem akarok-e jatszani helyette. hat koszi de nem, ugyh kiultunk 4en az utcara ami tipikus amerikai hazakkal volt tele, es meg kellett jegyeznunk h milyen szepek a kertek. orultunk h apartmanhazat vettunk ki.
mar naplemente volt, es kim meg viv bezarkoztak keszulodtek az estere, mer ugye meg elottunk allt a medences buli. rank sotetedett, mar lattuk ahogy megtelik a kornyek ujonnan erkezett vendegekkel, akik nem eppen az eleganciatol voltak feltunoek. romival megnyugodtunk, h nem csak mi leszunk suttyo faszok a buliban.
szal elmentunk abba a medencebuliba. eleg meno volt ahogy megcsinaltak a hazat, meg a faszomon is lufi logott, allandoan elhagytuk egymast a rengeteg lufi kozott. aki elaludt ahhoz romival odamentunk lufival felszerelkezve es a fulebe durrantottuk, nehogy mar aludjon barki is.
kicsit fura emberek voltak, kicsit olyan sznobok, meg playboy-nyuszi style csajok. igazabol egy embert se tudnek kiemelni h ki volt vicces, mindeki csak arrol beszelt h hany ferrarija van. romi tarsasaga volt az egyetlen akit birtam (kim meg viv eltuntek erre az idore), de sajna romit is le kellett passzolnom, mer hamarosan racuppant egy kiscsajra, akirol nem lehetett leszedni.
kim is talalt valakiket, en meg vivvel voltam egesz este ugyhogy ha a banda nem is volt vmi jo, mi jol ereztuk magunkat xP
miutan mar ugy bekurtunk h en is azt hittem h van ferrarim, jol elbeszelgettem a sznob barmokkal. bar egy temara sem emlekszem, sot tippem sincs, csak annyit tudok h sirtunk a rohogestol.hajnalban osszeszedtuk magunkat; fura helyeken ebredtunk fel a kb 1 oras alvas utan - magamat a furdokadbol szedtem ki, ahol egy ismeretlen csavo meg a csaja smarolt mellettem (ami kicsit nyugtalanitott h mit kerestem veluk a furdokadban,... persze szaraz furdokadban es ruhaban) romit leakasztottam a kiscsajrol, aki azota se tudta kihuzni a nyelvet romi szajabol, vivet egy franciaagy alatt
talaltam meg, kim pedig allo helyzetben aludt mikozben a kabat-tarto fogast szorongatta.
na most a hazajutas (ami a szemben levo hazba valo eljutast jelenti) ugy sikerult, h eltevedtunk. romival vegigcsongettuk a hazakat, hatha valamelyikbol kijon apa, de helyette anyazasok meg tunjetekakurvaeletbe-k jottek ki; az egyik csavo vadaszpuskaval jott ki, amit meg reszegen is az unszimpatia jelenek ertelmeztunk, ugyh befejeztuk a csengetgetest. aztan apa talalt meg minket es betamogatott minket, majd ma reggel emlekeztetett minket h mekkora faszok vunk h az utca egyik oldalan levo hazbol nem talalunk el a masik oldalon levobe magunktol.

ma elvileg ha minden ok (ezt most mondta apa) megyunk beaumontbaaaaaa es leszivjuk tracyek energiajat. es nalam van tracy hunglish fuzete de csak azert h tudja mibe irni az okossagait es okosodjon.. es hogy engem lealazzon, h par honap alatt annyit megtanult magyarbol, mint amit en egy egesz elet alatt nem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat