Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ben - fecó naplója


Country [57647 AL], gazdája Ben - fecó
texas texas

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/57647
texas texas

tegnap elott este, egeszen abszurd modon osszefutottunk tracyvel a texas avenue-i hard rock cafe-ban, houstonban. persze ido volt, mire rajottunk, h a mellettunk levo asztalnal tracy meg par haverja (akiket meg eletemben nem lattam) iszogattak es dumaltak. annyira bele voltunk melyedve egymas hazibulijainak elemzesebe, h megszunt a vilag korulottunk, vegul tracy jott oda koszonni, es ugy megijedtem h majdnem megallt a szivem. csatlakoztunk tracyekhez, eldumalgattunk, viv nehany felreertheto angol mondatot ejtett ki a szajan, amin mi romival ugy rohogtunk h meg akartunk fulladni. ellenben tracyek csak jokat mosolyogtak de lehetett latni h alig birjak ki h ne rohogjenek, biztos csak udvariasak akartak lenni. hat nekunk romival nem szerepel ez a szo a szotarunkban. tracy mondta h menjunk at hnap olyan 11-12 korul napkozben, es mi ezt orommel vettuk. miutan kidumaltuk magunkat tracyek mentek beaumontba, mi meg vissza a kertvarosba.
masnap azaz tegnap arra ebredtem h kim liheg felettem es probalja felhuzni a redonyt, amit persze h csak ugy tudsz felhuzni h engem felebresztesz, nehogymar eccer normalisan tudjak aludni. apa feljott, es csak ugy mellesleg odavetette halalosan nyugodt hangon, h 10 perc mulva indul az utolso vonat beaumontba. mi erre ugy reagaltunk, h rominak torkan akadt a a rantotta, viv az eppen kortyolgatott tejet visszakopte a poharaba, kim ledontott egy tanyer mogyorot az asztal szelerol, nekem meg duplajara nott a szemem. mar epp akartam megkoszonni apanak h mijen jofej, h csak most szol, de rajottem h lehet h az a par masodperc is szamit ilyenkor, szoval ravetettuk magunkat az ajtora, irany a palyaudvar, futas kozben kaptam fel az ingem es huztam fel a sliccem. romi viszont olyan bator volt, h o alsogatyaban futott es a kezeben hozta a farmert. nem is romi lenne, ha a sajat farmerjet hozta volna el; sikerult viv gatyajat elhoznia. ezen ugy rohogtunk, h azt hittuk meghalunk es ez a rohoges megjobban lasitott minket, biztosak voltunk benne h nem erjuk el a vonatot. lattuk h ott all a vonat es mar indul is, felkapaszkodtam ra, rogton utanam kim es viv is, majd romi futott a lassan mozgo vonat fele alsogatyaban, kinyujtottam neki a kezem es sikerult felszallnia, de persze egesz houstonnak ott hagyva a szekszelo-macis kepeket tartalmazo alsogatyajanak emleket. meg vonaton is azt hittuk meghalunk a rohogestol amint raneztunk romira meg a noi farmerre. de mikor felkerult romira (mer azert alsogatyaban meg gazabb lenni), az mar fokozhatatlanul gyotorte a hasunkat es mar fajt ahogy nevettunk. mikor mar tudtam beszelni, mondtam rominak h most kezet foghatna tracyvel, mer siman van olyan szekszi mint tracy a 90es evek divatjaval.
le sem esett h dejo elertuk a vonatot, egeszen addig amig meg nem erkeztunk beaumontba. egy kis eltevedes-bojongas utan megtalaltuk tracyek hazat. tracyek kertje mint altalaban, most is vakitoan zold volt, tele viragokkal meg egy eleg feltuno, szep landrover terepjaroval. mondom biztos vendegek.
mindjart del van, teljesen jo idoben erkeztunk. csongetunk.... varunk.... semmi. csongetunk.... varunk, most sincs semmi. kezdtunk aggodni, h mi a fasz kezdunk magunkkal ha tracy megsincs itthon, lehet h tracy elfelejtette h jovunk? romi vadul nyomkodni kezdte, de meg akkor se volt semmi, es mar azert imatkoztam h ne legyen otthon tracy mer ha vegighallgatta a vad csengeteseinket akkor biztos idegbeteg fejjel jon ki es megbasz minket.
megdumaltuk, h van par dolcsink, keresunk vmi szar motelt, (na nem a varosban mer ott biztos sokkal dragabb mint vmi kulvarosi helyen), aztan ott elleszunk egy ejszakat. tok izgin hangzott az egesz... hat mar indultunk is lefele a verandan, mikor resnyire nyilt az ajto, es tracy elkepesztoen almos feje villant ki a benti sotetsegbol. tracy hunyorogva nezett rank majd az orajara, es nem voltam benne biztos h latja is, vagy csak nezi.
- ti mit csinaltok itt hajnali... hajnali delben? - tracy odavetette a szokasos hangjanal 3 arnyalattal melyebb hangon.
meg mielott valaszolhattunk volna h miert zaklattunk fel hajnalok hajnalan ebedidoben, tracy felbeszakitott;
-varjatok egy kicsit mig felveszem a... - tracy gyanitom h be is akarta fejezni a mondatot, de nem tudta mer viv ugy megorult tracynek, hogy belokte az ajtot es atolelte tracyt.
ekkor vettem eszre (nem volt nehez), h tracy ugymond eleg hianyosan van oltozve.
...-mig felveszem a gatyamat. - tracy vigyorogva/zavarodottan befejezte a mondatot, amit ha elobb megtett volna megfoszotta volna a csajokat a latvanytol. najo amugy se lathattak semmi szamukra izgi dolgot, mert tracy takarta magat. pont ez az amiert nem viszonozta vivnek az olelest; mer a keze mashova kellett, mint kiderult. :P (viv egyebkent mar keszult lebaszni tracyt h mer nem oleli meg. hat ezert nem. ...)
megkerdeztem tracyt h mindenkinek mesztelenul nyit-e ajtot, vagy csak mienk a megtiszteltetes, de azota se tudjuk h mit valaszolt volna mer romi megint kapcsolt; rogton fantazialgatott h mi van, ha mi mondjuk vmi magazin foszerkesztoi vagyunk. igen szekszi cimlapfoto lett volna tracy udvozlesenek pillanataibol.
tracy keresere megvartuk mig feloltozott majd beengedett. (pedig meg le sem baszhat minket, mer o rendelt ide minket 11-12 korulre.) na most a hazban olyan sotet volt mintha vmi szekta gyulesre jottunk volna.
megkerdezte h kajasok vunk-e, h osszedobjon-e valamit gyorsan, es szinte eccerre jottunk ra h bazmeg, ehesek vunk mint allat, es ha tracy nem kerdezi meg nem is tudom meg mi bajom.. tudtam h valami hianyzik.
leultunk a konyhaban, ami olyan kibaszott nagy mint otthon az egesz lakasunk. probaltam kilesni h tracy mit ugykodik 600 tojassal a tuzhely korul, majd vegeredmenykepp valami rantotta-szeru izet rakott elenk, ami a latvanyaval ellentetben isteni volt, de ha kajarol van szo, tracy nem tudja elbaszni. pedig a tobbiekkel folyamatosan osszesugtunk h tracy kb olyan komas meg h lehet h belesuti a sajat kezet is. komolyan, nagyon durva volt tracy, meg a szeme se nyilt ki, ugy csinalta a kajat.
kerdeztuk h mi az, amit most eppen eszunk, de tracy nem tudta megmondani xP de mikor lattuk h tracy is eszik belole akkor fellelkesultunk, h talan mi is nyugodtan ehetunk belole ha tracy is mer enni.
evee? logan? jared? michelle? - kerdeztem tracyt.
tracy mondta h evee meg logan taborban vannak, jared pedig amarillo-ban van az egyik baratjanal willie-vel meg a gyerek szuleivel.
romi egybol felvetette h mijj' hawaii van, gyerekek nelkul, nyugi van es h milyen tok jo. kettesben michellel...
tracy bar imad a gyerekekkel lenni, de neha kell 1 kis nyugi is, ugyh most egyetertett romival mikozben felismerhetetlen dolgokat kaparaszott ki a rejtelyes nevu es osszetetelu reggelijebol, ami nekunk ebed volt.
romi folyamatosan azt hangoztatta h michellel most tuti egesz ejjel "parti" van most h csak ketten vannak. tracy csak mosolygott sunyin, ami nala egy igen valasz, de megnyugtattam romit h nem hiszem h tracy pont vele akarna megbeszelni a "partizasok" reszleteit.
tracy nagyon durva volt, azon rohogtunk h mikor fejel bele a reggelijebe. mondtuk neki h tokre nem akarjuk zavarni oket meg mondtuk h elmegyunk ha gaz h itt vunk, mer van 1 hely ahova mehetunk, szal van hova mennunk... a van hova mennunk eros tulzas volt, tracy is szkeptikusan nezett rank, h megis hova tudnank menni, mi az a bizonyos hely?..! na most itt az a vicces dolog tortent, h ahanyan voltunk, mind mast mondtunk egyszerre.
keptelenek voltunk idonkent nem elrohogni magunkat tracyn, aki meg mindig nem tert eszhez, annyira almos volt.
miutan jollaktunk tracy kurvafinom kajajaval, bementunk a nappaliba es ledoltunk, benyomtunk a pihent agyunknak valami rajzfilmet es neztuk. tracy kenyelembe helyezte magat a kanapen es mondta h meseljunk mi volt kaliforniaban, azutan h megunnepeltuk egyutt a fuggetlenseg napjat. mi tiszta lelkesen belefogtunk, nagyban meseltunk, parbeszedeket is beletettunk, mintha vmi konyvet olvasnank fel, rohogtunk a faszsagainkon. aztan egy ido utan, mikor tracy gyanusan csendben volt, odahajoltunk hozza es lattuk h alszik. mondom bazmeg, mi itt kibeszeltuk a tudonket, ez a fasz meg elaludt. xD
fogalmunk se volt mit csinaljunk, romi mondta h nezzuk tracyt ahogy alszik. odavetettem rominak h az tul izgi lenne, en meg mar kioregedtem az izgalmakbol. a kovetkezo 30 perc ugy telt, h viv eszrevette h tracy mosolyogva alszik, es ezen rohogtunk par sort. valamint kim teljesen ra volt izgulva a tracyn levo ingre es egyre csak azt hajtogatta h milyen kurvajol all rajta. + hogy farmerben milyen szar aludni. romi erre ingerulten megjegyezte h ako "vedd le rola". igen, romi ekkor mar ingerult volt, mert tracy mar nem mosolygott tovabb, igy mar nem tudta elfoglalni magat szegeny es mindenkivel flegma volt.
szerencsere nem nagyon kellett megeroltetni az agyunkat h mit csinaljunk, mert egyeszercsak ott termett michelle, kontosben, semmivel sem kipihentebb fejjel mint tracye.
michelle tokre megorult h ott voltunk, szinte ujjongott. olyan aranyos az a csaj. gyorsan csendre intettuk, nehogy tracy felebredjen. michelle nem birta ki h ne menjen oda megpuszilni tracyt, aki a puszira almaban felnyogott. vicces volt. hosszasan beszelgettunk michellel; elmeseltuk neki a palyaudvarra valo rohanast, miutan rakerdezett romi ultraszekszi farmerjara. michelle aztan hozott neki egy rovidgatyat tracy szekrenyebol, es igy elveszett a szekszisegenek varazsa. tul normalisan nezett ki.
mig tracy aludt, mi elmentunk megnezni tracyek fozos boltjat es tok izgi volt. milyen sokan voltak mar... kimnek sikerult eltornie valami ritka vazat, tok ciki volt de michelle nem haragudott, sot michellet jobban izgatta h kim nem serult e meg. utana bementunk maszkalni a varosba michellel es bedobtunk mindegyikunk 1-1 dolcsit egy gepbe, amibol meglepi cucc jott ki. vivnek egy olyan allat jott ki, amit meg mindig nem sikerult megfejtenunk, rominak egy hamupipoke gyuru, kimnek nemtuggyuk mer meg odaig se jutott el h kinyissa mer rogton elhagyta, nekem pedig egy noi parducmintas tanga.
nekem nem volt kedvem cipelni az ujdonsult tangamat, igy felvettem ruhara.. es megmutattam egesz beaumontnak. michelle rohogott es mondta h mar lehetne klubtagsagi is a parducmintas tanga mer multkor tracynek is az jott ki.
indultunk is visszafele, de allandoan leszolitottak michellet.. michelle pedig fosta a szavakat, de mi addig is jol elvoltunk, probaltunk romi hamupipokes gyurujet lehuzni az ujjarol. de nem birtuk mer annyira rohogtunk.
romi aszonta addig nem akar meghalni mig le nem kerul az ujjarol a gyuru, mer milyen gaz lesz ha a temetesen ott virit az ujjan hamupipoke. romi megnyugtattam h dehogy gaz, majd raadjuk viv farmerjet is. elofordul az ilyen h fiu noiesen oltozkodik. romi egybol kituzte h en csak abban az 1szal tangaban mehetek el a temetesere, megha -30fok van akkor is. miutan megtudtuk romi temetesenek reszleteit, es michelle is tul volt mar vagy a 60. emberrel valo tarsalgasan, megkertuk h szedje mar le romirol de o se tudta.
na romi, igy maradsz. hazamentunk (illetve tracyekhez), semmi nem valtozott a hazban, ugyanugy szektahoz illo sotetseg. michelle mondta h atmegy a szomszedba, addig keltsuk fel tracyt mer ez igy nem oke h egesz nap alszik; ejjel akkor nem fog tudni aludni. hat, oke, de jo lett volna h megtalaljuk a lampat vagy akarmit amivel fenyt csinalhatunk, de nem sikerult. szal kitapogattam h a nagyszobaban vunk, es elkezdtem tapogatozni ott ahova kepzeltem a kanapet, abban a magassagaban. sikerult tracy szajaba nyulnom, mire o reflex-szeruen osszeharapta a fogait es egy pillanatra aszittem h az ujjaim ott maradtak, de nem. feluvoltottem, majd hallottam h a hatterben romi unottan megjegyzi h "na megtalata tracyt". tracy szegeny ugy megijedt azt hitte infarktust kap. tracy kerdezte almosan h nem tudtuk e volna ugy felebreszteni h kiabalunk h tracy ebredj.. valaszoltam neki h az nem lett volna annyira hatasos.. ha csak kiabalunk attol meg nem ebred fel, de most biztosra mentem tracyt egy szivinfarktus fele kergetve.
tracy mostmar egy fokkal kipihentebbnek tunt, mar ment le a nap. kitalaltuk h menjunk ki a kikotobe. tracy mondta tok lelkesen h meg akarja mutatni h milyen meno yachtot vettek mult heten es h van e kedvunk kimenni a tengerre. na miazhogy persze, teljesen felporgetett minket az otlet. tracy mikozben huzta fel a vitorlakat vette eszre romi hamupipokes gyurujet es elkezedett rohogni. romi pedig fintorgott h legalabb tracy mutathatna vmi egyutterzest amiert hamupipoke a sirig kiseri. de ha tracy nem rohogte volna el magat azon az osszkepen amit romi es a gyuru tett ki, akkor o nem is ember. bazmeg romi es a hamupipokes gyuru (a rozsaszin legundoritobb arnyalataban) olyan abszurd volt mint schwarzenegger balettruhaban.
mar epp indulni keszultunk a yachttal, (ami az a menobb fajta, belul konyha, wc, kanape meg minden szal lakni is lehet benne, de nem az a rohadtnagy oceanjaro cucc... pont jo meret.) . megjelent michelle es hozott egy kb 8 eves kiscsajt, majd felszalltak. mindenki a fedelzeten, indultunk is. az elso 10 perc azzal telt h tok lelkesen figyeltuk ahogy tracy a kapitanykabinban ugykodik, ezt azt nyomkod, kihajt, felkapcsol, lekapcsol, atkapcsol, megteker. latva h milyen bonyolult a kezelese, mondtuk tracynek h nehogy itt osszeessen mer akkor ott maradunk a nyilt tengeren.
utana kimentunk a hajo orraba a kiscsajhoz, akinek kiderult h van neve meghozza nicole. aranyos kiscsaj volt, ossze-vissza ugralt es kozben azt uvoltozte h "mi vagyunk a karib-tenger kalozai", es ekkor jottem ra h baaazmeg telleg a karib-tengeren vunk.
michelle sokaig ott logott tracy nyakaban a kabinban, jol elvoltak, mondom jajmaaar eddig nem is sokat dumaltunk tracyvel milyen szar. neha odaszoltunk tracynek h kozben nezhetne h kifele is a kabinbol, ne csak michelle-t nezze. olyan ijeszto volt h a kormany ott allt uresen, o meg michellel romantikazott. jo igaz latszolag nem volt elottunk semmi de nem akarok titanic-ost jatszani, zatonyra futhatunk barmelyik pillanatban. aztan a csodaval hataros modon kijott michelle hozzank, en meg levaltottam michelle-t, azaz odamentem tracyhez de nem folytattam a romantikazast. xP vegre tudtam dumalni tracyvel. dumaltunk errol-arrol, idonkent megszakitott minket a "mi vagyunk a karib-tenger kalozai" felkialtas, meg a latvanyos gyuru-lehuzasi mutatvanyok. viv majdnem bezugott a vizbe, kim pedig szinte vegig michellel dumalt a hajofarban.
sotet volt mire hazakeveredtunk, tracy persze h nem tudott aludni, de viv meg en sem, ugy megvartuk a napkeltet tracyvel a fuben fekve.
nemtom hogy es azt se hogy mikor de reggel pofaval a fuben talaltam magam, meg a mellettem levo tracy es viv is hasonlokepp. ekkor jottem ra h mennyire nem kenyelmes fuvon aludni; mindenem fajt es lefogadtam volna h tracyek es szenvednek majd mikor felebrednek.
kimentem a konyhaba, ahol meglepetesemre apat meg michelle-t talatam akik nagyban beszelgettek, majd mosolyogtak a latvanyomon. nem ketseges h kretenul nezhettem ki ahogy fogom a hatam es ugy allok ott mint akit hatba basztak.
leultem apaekhoz, dumaltunk, majd jott tracy is, ugyanugy fogta a hatat begornyedve es megallt ugyanott, ahol en is megalltam. mondom bazmeg ez nagyon durva. tracynek is kellett nehany perc mire kinyilt a szeme es visszaallt a hangja a normalis melysegere, mer reggel 3szor olyan mely.
tracy megolelte apat udvozleskepp es lebaszta h mar engem is jobban ismer mint ot. apa magyarazkodott h ismeros-latogatas van igy meg ugy.
utana tracy eltunt, majd visszajott egy 5 perc mulva egy iPoddal es belerakta a kihangositoba es elkezdte jatszani. nem mondott semmit, csak mosolygott apara. apam meg olyan fejet vagott mintha most mondtak meg volna neki h ez az utolso perce az eletebol. aztan apa megtalalta a szavakat es egybol kerdzete h honnan szerezte ezt tracy. nagyon kellett figyelnem h megtudjam mi a faszrol beszelnek, mer rebuszokban beszeltek mindketten ami rohadtul irritalt; de vegul megtudtam es kiderult h ez egy regi felvetel amin apa meg az elso komoly bandaja jatszik, apa enekel, gitarozik (riffeket jatszik, szolozik). eddig is tudtam h apa jo gitaros de most meg nagyobb a szememben. aki tud valamit a gitarokrol az elmondhatja h mennyire nagy kihivas is riffeket nyomni a sorok koze mikozben enekelsz, majd szolozni is mellette. eddig apa mindig akusztikuson jaccott elottem, csak neha elektromoson, de akkor se sokat mutatott, szal ez a felvetel most nagyon lesokkolt. bazmeg apam jimihendrix reinkarnacioja.
tracy hozott egy elektromos blues gityot az egyik szobabol es odabaszta apahoz, -gyerunk jatszal- mindenki ra figyelt. apa megkerte tracyt h kiserje akusztikuson, es ott elkezdtek dzsemmelni elottunk, improvizaltak valamit. azt hittem odaszarok. onnantol kezdve h megtudtam h apa jatszik a felvetelen es h jatszottak tracyvel a sajat szemem lattara, na, akkor buszke voltam, de most valahogy felvaltotta a harag h eddig nekem ez nem mutatta. mig ezt apahoz vagtam, o addig tracyt baszta le h miert nem mutatta meg elobb. apa nagyon kesz volt a felveteltol, annyira orult neki. nem hitte volna h megorokiti valaki. hat kurvajo, ha az a valaki nem orokiti meg akkor soha nem tudom meg h apam ilyen fasza bluesgitaros.
raadasul azt nem ertettem es meg most se ertem h hogy birja ki apa gitar nelkul. majd megkerdezem tole ha visszajonnek mer most tracyvel leleptek ketten vhova (a texas allami egyetemistakkal vannak,) a tobbiek meg alszanak, en meg gondoltam irok mer amugy se merek itt semmihez nyulni mer tuti elbaszom



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat