Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Horváth Andrea Lilla naplója


HAndiLilla [129342 AL], gazdája Horváth Andrea Lilla
Amikor közel jártak a titok megf

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/129342
Amikor közel jártak a titok megf

Itt pár olyan alkalomról lesz szó, amikor hőseink közel jártak Providence titkának megfejtéséhez. Ha még nem láttál minden epizódot, akkor figyelj arra, hogy az itt szereplő információ olyan dolgokat mondhat el az utolsó rész cselekményéről, amiket lehet, hogy nem akarsz tudni, mielőtt megnéznéd!

I. Az automata című rész

Ebben a részben Martin épít egy robotot ami fölött aztán időnként átveszi a hatalmat a Hetedik Bölcs. Oscar megparancsolja a robotnak, hogy vezesse el őket Providence titkához, a robot pedig elvezeti őket a régi kastélyhoz (az utolsó részben derül ki, hogy ott van a lejáró a Hetedik Bölcs barlangjába), de mielőtt jobban szétnézhetnének a robot megbolondul és elrohan.

II. Az ördögi bánya című rész

A rész végén Oscarék meglátnak egy víz alá vezető járatot a bánya utolsó termében, ami fölé a hét bölcs barlangrajzai vannak odafestve. Oscar lemegy a járatba egy búvárfelszereléssel, de a Hetedik Bölcs egy örvényt varázsol a járatba, ami beomlasztja azt, így Oscar kénytelen visszafordulni. A járat valószínűleg a Hetedik Bölcs barlangjába vezetett.

III. A baljós kör című rész

Ebben a részben több utalás is van arra, hogy mi is valójában Providence titka. Először is szó van kettő gömbről, az egyiket Providence történetében a varázsló használta időmérési célokra, a második a jó és a rossz egyensúlyát tartja a világban. Az első gömböt Martin használja ebben a részben, hogy újra gyerekké válhasson, a második gömbről viszont csak annyit mondanak, hogy eltűnt, és hogy valami köze van Providence titkához. A jelek arra utalnak, hogy a második gömb az nem más, mint Providence titka, ugyanis

1. Oscar álmában Providence titka egy gömbben jelent meg.

2. Amikor Oscar azt gondolja, hogy a második gömbnek valami köze van Providence titkához, a Hetedik Bölcs azt mondja magában, hogy "Nem is tudod mennyire igazad van Oscar

3. Az utolsó részben meglátjuk Providence titkát, ami valóban egy gömb, igaz, jobban hasonlít egy sziklára vagy egy meteorra, mint a baljós körre.

4. Az utolsó részben a főszereplők háza felrobban, és egyikük házában egy szénné égett kör marad, ami olyan, mint a baljós kör, de valószínűleg ezt a második gömb okozta.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat