Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2008-08-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2008-08-23

hajrááááááááááááááá fiúk:F

...
amióta csak hazajöttek pakolok,mosogatok,autótmosok és minden egyéb jódolgot csinálok, hát már rohadtul hiányzott tényleg*.* úri murit elolvastam,nemtetszett. most édes anna jön,habár csak részletekben tudok mivel 5percenként kitalálnak újabb tennivalót a számomraa.. és ezzel a "Mosolyoooogj már" dumával teljesen kiakasztanak. ebben mia franc mosolyogni való van?

Édes Anna..tetszik..
"- Pardon, pardon - kezdte Tatár, aki most a vitát más síkba akarta terelni. - Ön, ugyebár, szereti az emberiséget?
- Én? Nem is szeretem.
- Tessék?
- Nem szeretem, mert még sohse láttam, mert nem ismerem. Az emberiség holt fogalom. És figyelje meg, tanácsnok úr, hogy minden szélhámos az emberiséget szereti. Aki önző, aki a testvérének se ad egy falat kenyeret, aki alattomos, annak az emberiség az ideálja. Embereket akasztanak és gyilkolnak, de szeretik az emberiséget. Bepiszkolják családi szentélyeiket, kirúgják feleségeiket, nem törődnek apjukkal, anyjukkal, gyermekeikkel, de szeretik az emberiséget. Nincs is ennél kényelmesebb valami. Végre semmire se kötelez. Soha senki se jön elém, aki úgy mutatkozik be, hogy én az emberiség vagyok. Az emberiség nem kér enni, ruhát se kér, hanem tisztes távolban marad, a háttérben, dicsfénnyel fennkölt homlokán. Csak Péter és Pál van. Emberek vannak. Nincs emberiség.
- És a haza?
- Az is - mondta Moviszter, és várt, mert egy jó kifejezést keresett. - Tetszik tudni: az is valami nagyon szép és nagyon tág fogalom. Túlságosan nagy. Mennyi bűnt követnek el a nevében.":)

ha felborítja a szobában a viráglocsoló kannát, akkor IS én vagyok a hibás, merth volt víz benne.. nemám aki felborítja. énis töröljem fel. cshóók nektek



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat