Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
csütörtök

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
csütörtök

ma az eszterrel [drága utesóm] jöttem haza. és furcsa volt, h most én magyaráztam neki mindent,amit pl nővérem magyarázott még nekem anno..:) "te most hányadikos is vagy?" "11:O húde öreg:$".. hát,mikor kicsi volt, én meg mentem 7.be,akkor aztmondta h "vén trotty" leszek,ha a gimibe kerülök:D régi szépidők.. elmentem edzésre,jött a mánosz és a kittike is.. nézzük a telónkat.. háromnegyed hat..sehol senki.. mánosz felhívta a szandrát,ő meg mondta h nincs edzés hanem majd vasárnap-.- úgyh átsem öltöztem mentem haza.. mentem volnaa, csak kittikét meg elkellett vinni a központba, mánosz meg félt h ha motorral viszi akkor találkoznak egy rendőrrel,úgyh felajánlottam szerény személyemet és rozoga cangámat.. nem estünk egyszer sem:O de részemről az edzés megvolt:) angol+német=kb 100 szó.. az angolt kb 80%ban tudom,de a németet.. az több mint 70 szó.. úgyh holnap izgalmaas lesz.. nem akarom az egész 7végét, csomó minden dolgom lesz és tanulnom is kéne.. holnap oszt.főnöki, és "díszítjük" az osztályt.. alias bambuljuk a falat, mivel h senki nem fog hozni semmit. nekem meg ma nagyon nincs olyan hangulatom h nekiálljak gyártani dolgokat meg keresni.. szóval ha esetleg nem egy nappal előtte szólna akkor még keresnék is vmit szokás szerint, de holnap majd O_o így fog nézni h mindenki lexarja az egéészet.
jah akkor már tanár beszólásai:
" most kaptál egy egyest.jó?"
anita: a szó jelentése: benyomás (impresszionizmus)
tanár: ezt hogy érted?
(vazz ezt hogy lehet érteni?-.-.-.-.-.-)
aztán 2 perc után felírja a táblára h : impresszionizmus: pillanatnyi benyomás
hát uuuuhhh.
ma az andris is tartotta az erik felelési szintjét, (pedig súgtuk, h nincs kulcs:v)úgyh most 2 5, 2 az osztály termése:F
ez nemtudom h jutott eszembe.. ha az embernek van egy bumerángja,akárhányszor eldobja,mindig visszatér hozzá.. de lehet h egy idő után nekimegy egy fának,elkopik a sok dobálástól és annyira roncs lesz, hogy már hiába dobja el az ember, nem fog többé visszajönni.. és az ember vagy utána megy vagy nem.
ohh hányszor de hányszor elterveztem. h na majd. de nem.soha nincs bennem annyi.


vivike jó laurázást debrecenben:) tudod,majd integess x felé;) :) és nem mondok semmit,mert nem akarom én keverni a khakit.. ki fogtok békülni csak most zizzek vagytok kicsit:) látod mennyivel egyszerűbb ha az ember emlékszik mindenre amit csinált,mondott..:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat