Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2008-09-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2008-09-28

ez szörnyű volt:E

...

hűha már a buszon vanO_o félek:/
áiáiáiáiááiááiái.. elég fura lesz.. ebédnél mondtam h nem azért rakok rendet h azthigyje h hú a mi családunk aztán ilyen rendben lakik.. merth nem:D (ugye vivike?xD) hanem mert mi leszünk a "magyar család" és amit itt lát azt fogja hinni a többi házról is.. szóval ha itt jólérzi majd magát, akkor vszínű nem mondja többet h a magyarok agyat esznek:F remélem:v áá de a fürdés miatt még mindig ég a fejem.. dehülye voltam h megkérdeztem.. pff.. csak jöjjön hamar,egyen,aludjon és menjünk edzésre.. lehet h visszafelé nem tudnak hazahozni de legalább megmutatom neki a várost.. egy részét.. ami naaagyon izgalmas tényleeg*.* .. egy dolgot miatt lesz csak rossz.. mind1..
csöngetnek.. a fejem törölközőbe csavarva,hálócucc.. végig kellett trappognom a frissen felmosott étkezőn a kulcsomért.. mire kimentem senki nemvolt ott.. csak jött visszafelé a polgármester a kutyájával.. aztán szerencsére közben apa is odaért úgyh mondtam neki inkább várja ő meg, ne nekem kelljen ott vizes fejjel-.-

Hogyan nyitja ki a rendőr a konzervet?
Kinyitni, rendőrség! byfórum :D


asszem meguntam h énírok..

én: NYugi
válasz: nyugodt vagyok..
áááá -.-


jó:) nem töröm magam, nem sietek sehova, nem fogom minden percben nézni a telefonom.. megpróbálom jól érezni magam, te pedig végre megtudhatod mennyire jó nélkülem. nemkell várni, hiába ígértem,mert én úgysem tartok be semmit. de talán ennek most örülhetsz is.
vapor.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat