Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
mégegy nap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
mégegy nap

suli egész jó volt..irodalom rizsázásom ötös lett ráadásul felis olvasta a tanárO_o nyelvtan is ötös.. ének is (najó az majdnem mindenkinekxD).. angol dogám is, és a felelésem is.. német meg elmaradt.
The arrival of cable and satellite tv has meant a huge increase in the number of tv channels which viewers can watch. Tv channels compete to have the highest audience figures. Private tv channels get their income from companies who pay to show commercials during and between the programmes to advertise their products. While the variety of channels has gone up in recent years, the general standard of programmes being shown has definitely gone down. Radio listeners can also choose between many different stations, many of which broadcast 24 hours a day. nahát ennyi vót:)
rakott karfiolt ettemO_o a többség meg vmi rizseshúst de megszívták mert nekik kemény volt a rizsxD olyan kedves a töritanárunk.. holnap 6.órában lesz az ünnepély, ráadásul 0. órában is lesz töri, de ő megtartja a 7. órait is. ezaaaz*.* ..
kicsit éhes voltam és mivel a marsot múltkor is órákig tartogattam a számban, megbontottam a nutellautánzatotxD mivel kiskanálért lusta vagyok kimenni, így kézzel-lábbal eszem,szóval kicsit minden olyan lett:$ demár kb 2 cm hiányzik és az üveg felénél leszek:F nyamm
megvan myvipen:G
a gumimacitenyészetem már egész nagyxD mondjuk nemsokára sztem már tényleg felfog oldódni a vízben, viszont tényleg jó nagy lettxDD itt érlelgetem már vagy egy hete:D köszi a tippet:F mondjuk én megkóstólni nem fogom,mint egyesek:Ő
na elértem a felét.
fénykípezőm asszem bemondta az unalmast,vagymii..
leszedtem a d.dtól a break free-t.. hát persze h band song-ot ír ki az mp3am:SS
szünetben elkéne mennem pestre..

"átlátok rajtad mint a nájlonzacskón" :)

http://www.youtube.com/watch?v=WrrRGnifdco&feature=related
uhh ezt régen mennyirenagyon¤.¤

there is nothing like:) ez ami a cdn van.. vivikétől.. elvileg koncertes.. szép:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat