Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2008-12-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2008-12-18

"Természetesen szívesen alkalmaznék olyan kaliberű pilótákat, mint Hamilton vagy Alonso, de majd talán egy másik életben. Ebben az életben ugyanis Michaelem, Kimim és Felipém van."

Hát ez tök aranyos volt a Ferrari elnökétől :')

A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo azt nyilatkozta az újságíróknak Maranellóban, hogy a 2007-es világbajnok, Kimi Räikkönen jó formában van, és nagyon elszántan készül arra, hogy elfeledtesse idei gyengébb teljesítményét, és a következő szezonban begyűjtse második világbajnoki címét is.
Räikkönen számára jól indult a 2008-as év, hiszen az idény elején két futamgyőzelmet is szerzett, a szezon felétől kezdve azonban visszaesett a teljesítménye, és főleg a kvalifikációkon nem tudta igazán kihozni a maximumot autójából, miközben csapattársa, Felipe Massa egyre közelebb került élete első vb-címéhez.

A Ferrari bizalma azonban továbbra is töretlen a Jégember iránt, aki Luca di Montezemolo elnök szerint jövőre ismét csúcsformában lesz, írja az autosport.com.

"Azzal szoktam viccelni, hogy Magny-Cours-ig volt velünk Kimi, aztán elfoglalt lett és megkérte az egyik barátját, hogy vezessen helyette. Ez a barát egy nagyon jó pilóta volt, felvette Kimi sisakját, de most végre megint a megfelelő Kimi van nálunk"- mondta Montezemolo egy Maranellóban tartott sajtótájékoztatón. "Egy ideig egy olyan középcsatárnak látszott, aki nem rúg gólokat, de amint újra találatokat szerzett, tudta, hogy rendben lesz újra."
"Mostanában beszéltem Kimivel, és azt gondolom, hogy nagyon-nagyon elszánt, és jó formában van"- folytatta az elnök, aki 2008-as teljesítménye ellenére is bízik a pilótában. "Ne felejtsük el, hogy első évében a Ferrarival világbajnok volt. Vissza fog térni, ez egészen biztos."

ÍÍÍ *.*
Sokan reméljüüük :F
De ha vb nem is lesz, mert mondjuk massa lesz (:F) akkor is sokat legyen dobogón(Heikki iiis),mert ha ott látják őket és főőleg Kimit, akkor sokan gondolnak rám h mennyire és milyen régóta szeretem és h milyen JÓ VERSENYZŐŐŐ. :F

Naaa holnap elvileg 10 centis hóó lesz.. és szélszélszél.. imádom a szelet. Imádom.Imádom. xD Meg a havat is. :F Ki is megyek, ha lesz hó.. ha nem lesz, akkor nem, pedig jó lenne, csak elsüllyedek a sárban, cipőt meg nem akarok takarítani most :F



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat