Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2008-12-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2008-12-19

Nem jó a gép.. most azért jött be, mert tudod mondtam, hogy múltkor próbáltam frissíteni és mi történt a géppel.. (nem eredeti..tudod..)
És most úgy tudok feljönni h rámegyek a megoldás most gombra és akkor a net magától működik és bejön egy oldal és onnan tudol feljönni.. nem jön be semmi.. csak a háttér, nuku start+asztal.. fogalmam sincs h mitől van, mert azon az oldalon már többször voltam és soha nem történt ez.. de gondolom vírus,mert ez az orosz izé még mindig itt van..
Holnap megkérem apámat h menjen szólni annak az embernek, aki akkor is megcsinálta, amikor vette a gépet.. és remélem már holnap vagy vasárnap elmegy szólni neki, vagy max hétfőn.. és eljön a hapsi vmikor karácsony és újév között és megcsinálja.. remélem meglehet.. gondolom újra kell telepíteni mindent, de lehet h komolyabb és akkor új meghajtó kell, de akkor hónapokig nem tudok jönni, mert csak akkor tudok újat venni, ha lesz munkám és ha januárban lesz is, akkor is februárban kapnék csak pénzt..úgyh akkor húzósabb lesz, de remélem nem komoly a baj..
Ha apám leordít, akkor a nővéremnek írok, elvégre neki is van gépe, azt is meg kell néznie vkinek.. és remélem segít, szól annak a vkinek és akkor az kijön.. vagy bárki csak jöjjön de attól tartok, h mivel mindjárt karácsony, alias a hosszú szünet, max csak januárban jönnének ki.. így tudok jönni elvileg de msn-t nem tudom használni, se zenét hallgatni se semmi, mert semmi nincs.. a teveclub chat lehet működik, max ott tudunk beszélni, ha bejön de nem ígérem.. ha mégis, akkor Joel doll-al leszek fent. próbálok mindent megtenni h jó legyen minél előbb de nem csak rajtam múlik.. hátha apám rendesebb lesz így karácsonykor meg h nincs komoly baj, csak egy újratelepítés vagy vmi.. lécci addig gondozd az állataimat, ha mégsem tudnék jönni vagy legalább fagyaszd le őket.. teknős, tevék(Amor mió,Joel Doll,Summer Wine, The Northern Light, Adam King, Olut..asszem ennyi..aztán a csigák,hősember (Hős-Tani vagy Hős Tani és a jelszó a szokásos kettő közül vmelyik.) Meg a kutyáimat (ebnevelde-Tancika (nem én adtam neki (:F) meg a kölyke (ha T-hez belépsz, ott lesz a kölyök is, hozzá nem kell újra) és a jelszó a 7 betűs.. ööö.. asszem ennyi.. van még 1 teknősöm máshol de annak az oldalnak a címe nem ugrik be, de ez legyen most a legkisebb gond..
Lécci..
És sok sok sok sok sok sok sok sok smst írj a csigáktól és ne :((((-t hanem vidámat, mintha a csörgetésem válasz lenne.. igyekszem hamar megoldani ezt a dolgot, nem rajtam múlik hanem a gép bajának komolyságán és a hozzáértő emberen..
Nézd, amit együtt néznénk.
Szeretleeeek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat