Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mano naplója


_DUDE_ [120893 AL], gazdája Mano
2008-12-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/120893
2008-12-31

hát nem elfelejtette ??!! mind1 én azért szeretem ... meg 1 névnap nem a világ de akkoris ... - :(
emlékszem régen mindig összejártunk edivel dugni ha nem volt se neki se nekem bnőm / bja és mostmár ez se megy ...bűntudatot ébreszt bennem már a gondolata is pedig tökjó esték vtak azok !! megőrültem vagy csak szerelmes vagyok ...
tegnap átmentem edihez pont ezér de aztán nem lett belőle semmi me folyton pötty járt a fejemben !! nem értem mér nem tudok lefeküdni mással mikor már borzasztoan ketyegek de még igy se megy... nem tom megtenni !!
nemtom h ez azér van.e mer nagyon szeretem pöttyöt vagy vmi szervi vagy mittomén mijafaszom bajom van - :s
télleg szükségem van pöttyre ... - :(


ja és semmi kedvem a szilveszterhez me nemtom jaés ma szépségnapot tartok délelőtt aztán vágok mgamnak normális frufrut me már nagyon belelóg a szemembe a kibaszott hajam !! aztán nemtom most kitalálták a többiek h házibuliba mennyünk meg általános iskolai oszt. társaim is hivtak házibuliba de eredetileg ugy volt h tabuba megyünk de nincs itt se a ricsi se a marci ( bár ő hívott kaposvára h legyünk ott a szerelmünkkel ) és már faszom se tudja h lesz !! hijányzik a kicsim !! és angliábol nem lett semmi körülbelül de nekem majd ki kell mennem oda állást keresni !! ojjan szomoru vagyok meg semmihez sincs kedvem na mind1 ehhez nektek semmi közötök meg annyi mindent leirnék én mostan csakhát nem tartozik ide meg amugyis ez a szar csak azér van h engem boldoggá tegyen avval h irhatok bele !!
=:-D
ja és hallom felkelt öcsém nah gyorsan megiszunk egy kávét aztán muszáj beszélnem a szerelmemmel mer pokolian hijányzik !! és remélem ő is tudja h mennyire imádom !!
vissza kell kérnem pöttyöt helyett a telefonom ( áhh mindig rola beszélek és az ő nevét irom le akkor is ha nem ő a mondat tárgya - :s =:-D ) h majd feltudjam hivni éjfélkor s talán randit is tudok ugy nagy spontán szervezni me mindig akkor szurom el és SZÚRJÁK EL a randimat amikor előtte kurvára készülök rá !!
szeretlek kicsim !! (L)

lelkibeteg lettem !!
- :'(
és az egész szilveszteri szarsághoz jopofát kell vágnom !!
- :(((
(13:25)
nyafogok mint egy rosszribanc !! dehát ha eccer hijányzik a szerelmem és félek h elveszitem és jaj istenem nagyon félek nagyon nagyon nagyon esküszöm h én csak szeretem ... jézusom meghalok nagyon félek ...
jovann picit megnyugodtam de áhh nincs kedvem az egészhez !! aludni akarok !!
és holnap jan. 1 és hujuj ... ma mikor voltam bevásárolni néztem ijjen kutyacuccokat meg mindenfélét és megis vettem volna ha lett volna elég pénzem csakhát mégse volt sajnos ...
nah mind1 befejztem a naploirást mára s holnap is tartok élménybeszámolot hacsak nem alszom át az egész éjszakát me ugye nincs kedvem hozzá !! hehe edi elég vicces volt mikor megkérdezte h pöttyel leszek.e ma hát már h a picsába lennék ??!! csak szeretnék ... - :D de talán majd eccer ... - :)
jhaj szeretem a kicsim (L) !!
örökké szeretni fogom - :$



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat