Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-01-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-01-05

hát talán többet kéne inkább naplótírnom magamnak, mert ami velem van, az mást nem érdekel, legalábbis akinek írnám, nem kíváncsi rá.. dehát nem lehetek alma ha egyszer kiwi vagyok..

az osztály tökjól van berendezve így, hála annak, h lusták voltunk visszarendezni a tavalyi szombati vetélkedő után.. mint egy naagy család. sooksok hülyee öccsel és nővérrel. megint megkaptuk a magunkét társ.ismen.. mondjuk pl amikor mondta h bence ötös, és ránéztünk a vivikével és olyan fejet vágott.. hát azt nem lehet leírni.. szóval olyan Jéé nekem ötös.. pedig semmit sem tanultam aztanahát amindenit.. szóval elnevettük magunkat, erre meg szólt a tanár h hát nem ez a jó reakció, mérgesen.. nem azon nevettünk h ötöst kapott, mert nem hülye, mért ne kaphatna.. hanem a fején.. meg h az osztály mindig nevet azokon akik produkálják magukat és mi vagyunk rá a vevők.. hát van amikor igen, de pl a hülyeségükön mit csináljunk? alma is mondta h de akkor sírjunk tanárnő? hát.. a nevetés nem mindig kontrollálható szerintem.. na mindegy.
fakiiing my own suicide hmm

"itt ülsz, a hidegbeen és sírsz vagy együtt kitalálunk valamit"

hát nemtudom h kinek írom, minden esetre holnap egész délután törizni fogok és edzés is lesz véégre,jólesz kifutni magamból mindent.. szerdán meg 6ig suli, edzésre ha lesz nemhiszem h odaérek, úgyh tanulok csütörtökre.. de irígylem azokat akik ma is lementek korizni ( pl apa, de inkább oszttársak), én hülye meg itthon tanulok meg tételeket dolgozok ki.. a korcsolyán kívűl meg senki véleménye nem érdekel..az én bajom, de remélem egyszer majd megtérül és nem hiába csináltam.. és nekem nem ciki tanulni..



you are all that i want, you're all i need..you.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat