Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mano naplója


_DUDE_ [120893 AL], gazdája Mano
2009-01-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/120893
2009-01-06

hejj

hátma mégis 3/4 7kor ébredtem me öcsinek kelnie kell nekem meg nem
=:-PP
de ugy kb csak negyed 8kor keltem fel me addig szorongattam a pötty párnám meg beszéltem hozzá puszilgattam és mondtam neki h el kell mennem de nemsokára jövök odahajoltam és megint elkezdtem puszilgatni aztán meg betakartam h ne fázzon !!
- :$
hiányzik a pöttyöm !!
egyszerűen nagyon de nagyon kurvára baszottul szeretem !!
(L)
na megyek teázni aztán el kell indulnom itthonrol !!
szeretlek kicsim ...
(7:49)
igazábol nem tom miért irok már lassan 2 hete zsinorba me tulajdonképpen nem történik velem semmi izgi nahjo mondjuk a szilveszter az fasza est volt leszámitva h a hajnalt kb. végighánytam de éjfél előtt tökjol elkaraokeztam aztán jött az éjfél és leittam magam me akkor kapott el a világvége hangulat de legalább elfogyott 3 pezsgő részemről mondjuk gyerekpezsit is akartam inni de azt mán nemengedték a többijek !!
- :(
talán azér irogatok me annyi minden van a fejembe amit igy nem merek kimondani vagy nemtom meg a naplo amugysem pofázik vissa és ehhez asszem vmilyen szinten őszinte is lehetek nahjo nem mer azér van aki olvassa de legalább nincs itt ilyen kommentfal h 1esek kitudják értékelni az érzéseimet !!
na asszem igy reggelre ennyi ja és kibaszott szar napom lesz ovkorz me ugye utálom a sulit ahová járnom kell és már nem is tudom nem érdekel nagyon ez a művészetesdi kivéve a fotozást de az olyan divat lett mostanság de ettől függetlenül én még szeretem !! már van 1 diploma a zsebembe és fogalmam sincs mit kezdjek vele ... nem akarok grafikus lenni se fotós se MUA és idegesit h lassan 21 vok és még mindig nem kezdtem semmit a kibaszottul szánalmas életemmel !!
talán majd kimegyek külföldre nem me ez biztos h kimegyek csak nemtom mikor !! tartok attol h bár nagyon szemetek a tesoim hijányozni fognak és pötty is hiányozna ...és a másik ha komolyan gondolja az összes szart amit hozzámvág innentől kezdve tényleg azt akarja h megrohadjak ??!!
mind1 szoval vmit sürgősen kéne tennem saját magam érdekében me jolvan dolgoztam de ha mindenhonnan kibasznak az ugy szép lesz !!
- :D
nem szabad pesszimistán hozzáállni a dolgaimhoz !! szoval .... pötty szeret ... de amugy tényleg tudom ám én !! - :)
nahjo akkor vége a reggeli csevejnek mára !!
szesz
(8:16)
szegény öcsém padlon van csaja miatt ... szegény ugy sajnálom és hiába nevettetem nem sokat érek vele .... de ő mondja h mellettem megtanulna a csaj normálisan viselkedni merhogy bár nyuszinak mutatom magam valojában nagyon is vad tudok lenni meg minden meg h bár tesok vagyunk teljesen más a természetünk ő ilyen békülős nagyon kerüli a konfliktust én meg pont nem és a csaja is ezér vágta haza merhogy nem tüzes az öcsém és nem áll le folyton vitatkozni satöbbi hanem mindig ráhagyja a dolgokat ..velem meg aztán jóizüket lehet veszekedni az biztos h bevertem volna a csaj pofáját mer már mit képzel magárol ??!! elcseszem miatta a hétfőmet csak h tesomnak jo legyen erre ilyen semmilyen ok miatt kidobja !! faszom szegény viktor !! ugy szeretem őt és annyira rossz látni h élni sincs kedve mondjuk ő is végignézi az én szenvedésemet csak ő nem tudja mér vok olyan amijjen én meg pontosan tudom h ki miatt és azér ez is szar h nem mondom el neki mi bánt ő meg mindent megoszt velem ... majd csak rendbejön -:) csak nehogy visszamenjen a kurvájához me az a ribanc csak játszik vele és vikk folyton visszamegy hozzá me szegény marha szereti őt ... hát de mondjuk ilyen a szerelem : logikátlan és nem racionális... én márcsak tudom !! -:)
(21:21)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat