Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
huhh

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
huhh

boldog születésnapot még egyszer pajtí:) hirtelen kicsit meglepődtem, amikor megöleltél, de azért köszi:) (annyira hatásszünet volt, h még a kajám is otthagytam a büfé pultján:$).
irodalom egész jó volt, főleg h nem feleltem, kétszer szólaltam fel ( a többit csak vivikének:E) és aztmondta h jóO_o megh az enyém közelebb áll a megoldáshoz. köszih. matekon rámszólt a tnő h "Lááányok".. pedig tuti vmi fontosat meséltem éppen. bioszon.. már úgy hiányzott a pozitiú^^ angolon ööö. nemis emlékszem mi volt, úgyh tuti izgi lehetett.. ja de arra h mellettem az almika mangás emberkéket rajzolt. tesin.. hát annyira vaciláltam h ne öltözzek át.. nemvolt semmi kedvem, törit akartam még átnézni és nem igazság h még 1x sem hiányzott a cuccom (ja de, amikor este hánytam és akkor másnap inkább nem vittem cuccot..) és mégis van bennem egy olyan hülye "angyal" rész h deee öltözz áát, stb stb.. úgyh végülis átöltöztem, de mondta a tanár h gondolja h vmi nagy dolgozat lesz (talán mert egy csomó füzet volt a padon:O) úgyh 2kör futás után (kiosztottam egy olyan szép hátbavágást ahh dejó volt..ne húzzátok a hajam köszi) tanulhat aki akar.. úgyh majd lefagytam rövidgatya stbben de azért jóvolt.. meg h kedves tanárúr egész órán cseszegetett:D h fejbedobott meg h milyen csámpásan van a lábam meg minden.. de azért szeretem. németeen.. hát szokás szerint semmi:S.. törii. majd megfagytam a rajzteremben.. vivike még kesztyűt is húzott:D én csak simán remegtem.. kijavította mikor írtuk az esszét és 77%.. megnéztem a megoldókulcsot, háát.. máskor hiszek az első megérzésben meg amire emlékszem, és nem írok tökmást azért, mert a kérdés miatt azthiszem h nemjó, amit tudok.. de nembaj.. vittem multis cappyt meg mogyorós milkacsokiit. az előbbit a teszt után kb megis ittam, + adtam egy szomjazó gyermeknekxD, az utóbbit pedig a kucival is megosztottam, csakh h ne kelljen mondanom h egy egész táblával megettem. így csak 3/4:G. háát.. a hosszú esszékkel elég rendesen megszenvedtem mert olyan béna témák voltak.. meg mire kiválasztottam a 10ből h melyik 4et akarom.. néztem körbe h még mindenki válogat,pedig azthittem csak énvagyok ilyen lassú. a rövidesszé azért egész jó lett, meg jó téma is volt hozzá. de fél6kor eljöttem mert már untam.. tök rendes volt a tnő, osztogatott vaníliáskarikáát meg marcipános csokit (kár h ezt nem szeretem:( ).. megcsináltam a házikat, és rájöttem h a matekot nemnagyon vágom.. aztán arra is h holnap magyar fakt, pedig hívtak korcsolyázni, de pénteken németdoga úgyh nemhiszem.. fakt utáán már sötét is lesz sztem.. azthiszem a mai nap után végre normálisan fogok aludni..

beszéltem a cserecshájémmal, boldog új évet kívántam neki stbstb.. és mondta h beszakadt a tanár.. aki a csereprogramot szervezte v ilyesmi.. de azt írta he, pedig a tesitanárunk azt mondta múltkor, h nő.. elvileg beszakadt egy befagyott csatornán mert korizott.. és másnap találták meg.. nagyon durva:S

It doesn't take much
For my heart to break
And you have done it
For what's seems the millionth time

Sometimes I wonder why you even love me
And why you ever chose to call me child
Then I remember
It's by your sacrifice
I can say that
I am yours and you are mine

It doesn't take much
For me to shed a tear
And you have done so many things
To make me cry
Whenever I think
Of all that I've done wrong
And everything that you have done
To make it right

"now I have to get up early for school and I realy hate that! But tomorrow I'm free, because then it's my teacher funeral." de perverz

tegnapi angol lol:
- hogy mondják azt , hogy gyerekszerető?
- pedofil.

xD

az igazi megbocsáltás arról szól, hogy meg sem történt..
mi okoz nekünk örömet? mindig egy külső dolog.. semmi nem okozhat boldogságot, mert az elvesztéséről való félelem is megjelenik..
jah csak apa hallgat vmi cd-t egy emberke filozofál épp, és néha kikapcsolom a zenét és hallgatom..


        vercsóó(R)     üzenete:
annyira jó a ttc-s naplód
         vercsóó(R)     üzenete:
csomót olvasom:D
someone üzenete: sziaaaa verááám::
someone üzenete:
tényleg?o.o
         vercsóó(R)     üzenete:
szia amúgy:D
         vercsóó(R)     üzenete:
aha mostis éppen:D
         vercsóó(R)     üzenete:
csak gondoltam bejelentem:D

azééén veráááám^^ xD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat