Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-01-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-01-12

ahh tesin megint megúsztuk, talán röpizni akart a tanárúr..xD mi társ.ism óra után rögtön átmentünk a macival tesire úgyh sikeresen leértünk elsőként a lányok közül.. közöltem a tanárúrral, hogy az első kettőnek, aki leér, nem kell bukfenceznie:F végülis bejött. bémentünk a konditerembe (jajde jól hangzik, csak kár h nem konciztunkxD). volt már bent egy hapsi, mondjuk elég jól ráér h délelőtt nem a munkában van:Ő minden gugolás meg gyűrűnmagátfelhúzás után beütött vmit egy gépbe, meg felírta a papírra, úgyh biztosra ment-.- mimeg.. hát.. ültünk a földönxD a nép angolkérdéseire válaszoltam, maci boxolt, volt aki erősen távolbanézett, én legmagiceztem (kéne ilyen itthonra is:v) meg van egy ilyen felülős izé.. h egy puha izén ülök és a hátam mögött is szivacsgurigák vannak és ahh tökjó ha hátradőlök nem szakad be a hátam. angol dolgozat hát elég pitiánerre sikerült,mármint az összeállítást nézve. matekon megint jóvolt, ugye?:) végre (nagyjából) újra szeretem a matekot. törin kikaptuk az esszét. 80%.úgyh örülök. ennek.. ...
demég egy csomót kell tanulnom, holnap is matekdogára, de vhogy nem is vágyom a gép elé..

Hallo Vuuu!

Wir müssen dir heute leider eine traurige Nachricht überbringen. Dein Kamel ánya ist leider in die ewigen Jagdgründe eingegangen.
Das ist für alle natürlich ein großer Verlust!! Wir trauern mit dir - und können dir doch eine frohe Botschaft übermitteln. CoolCamels.de verfügt nämlich über ausgesprochen moderne Technik und kann dein Kamel noch einmal zu neuem Leben erwecken!!! Ja, du hast richtig gelesen: zu neuem Leben erwecken!!
Wenn es noch 3 Datteln auf seinem Dattelkonto hatte, dann klick auf die Wiederbelebungstaste.

1818

"Néha szavak nélkül kell megbocsátani. Érteni a szavakban ki nem fejezett bánat és a jóvátételre igyekvő szándék apró jeleit, s jelekkel felelni a jelekre. Felejteni ott, ahol feledésre van szükség, megróni máskor azt, akinek szüksége van a megrovásra. Az igazi megbocsátás, mint a szeretet általában, intelligens és leleményes. És alázatos is, legfőképpen talán alázatos."
de a semmit nem lehet érteni és jelekkel felelni rá.
i don't wanna say anything anymore..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat